Elon Musknak megszületett a hetedik, kissé bizarr nevű gyereke

2022. március 11. |

Elon Musknak és exbarátnőjének, az énekesnő Grimesnak titokban született egy második gyereke béranya segítségével.

A techguru, Elon Musk és Grimes 2018-ban kezdtek járni egymással, amikor is Musk már ötszörös édesapa volt. (Musk első felesége, Justine Wilson a házasságuk során előbb egy kettes, majd egy hármas ikreknek adott életet.) Musk és Grimes az évek során többször is szakítottak, majd újra összejöttek, mígnem 2020-ban megszületett az első közös gyerekük, egy kisfiú, aki a nem túl szokványos X Æ A-12 nevet kapta. 2021 szeptemberében Musk végül bejelentette, hogy három év után szétváltak útjaik az énekesnővel, de mint a közleményében írta, továbbra is rendszeresen találkoznak, és jó kapcsolatban maradtak.

elon-musk-grimes

Ezek után derült égből villámcsapásként jött tegnap a hír, miszerint Elon Musknak és volt barátnőjének, Grimesnak született egy második gyereke is, béranya segítségével. A kislány még tavaly decemberben jött a világra, de a pár egészen mostanáig titokban tartotta az érkezését. Tegnap azonban a baba neve is kiderült: a kislányt Exa Dark Sideræl Musknak hívják, de az édesanyja csak Y-ként emlegeti.

A szupermodell, aki megszülte korunk egyik legnagyobb techzsenijét

A szupermodell, aki megszülte korunk egyik legnagyobb techzsenijét

Maye Musk azt mondja, híres volt, míg a fia nem lett híres, de persze ki tudna versenyezni a kocsikat űrbe küldő Elon Musk őrülten zseniális ötleteivel? A Tesla techzsenije ízég-vérig anyás gyerek, Maye Musk pedig nemcsak szülőként, de szakmai mentorként is bizonyított.

A Vanity Fairnek adott friss interjújában Grimes megpróbálta elmagyarázni a kislány nevének a jelentését. Mint mondta, az Exa az exaFLOPS szuperszámítógépre utal, a Dark értelemszerűen a sötétre, misztikumra, a Siderælt pedig úgy írta körül Grimes, hogy „az univerzum valódi idejét” kell érteni alatta, „a nem a földi időt”. Mindezt tünde nyelven, ami egyúttal egy utalás is Grimes kedvenc Gyűrűk Ura karakterére, Galadrielre.

Az interjúban arra is kitért, milyen kapcsolatban van jelenleg a gyerekei apjával: „Nincs rá igazi szó. Valószínűleg a barátomként emlegetném, de nagyon rugalmasak vagyunk. Külön házakban élünk. A legjobb barátok vagyunk. Ez csak a mi dolgunk, és nem várom el, hogy mások megértsék.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

Sztárok, akiknek egy seregnyi gyerekük született

Oké, azt eddig is tudtuk, hogy Angelina Jolie igazi nagycsaládos anyuka, és az sem volt titok, hogy Jude Law idén lett hatszoros édesapa. Ám ők valójában csak kispályások listánk többi szereplőjéhez képest... Lássuk, kinek van a legtöbb gyereke Hollywoodban!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok