Fehérneműben feszít Heidi Klum és lánya a forró kampányfotókon

2022. október 11.
Anya és lánya közösen reklámozzák a kifinomult olasz fehérneműket, mi pedig imádjuk Heidi és Leni Klum sugárzó szépségét.

Heidi Klum szépségét már eddig is csodáltuk, de a 49 éves szupermodell csak még ragyogóbb lánya, Leni Klum mellett. A 18 éves Leni és édesanyja az Intimissimi kampányában szerepelnek együtt: a kifinomult fehérneműk jól megmutatják anya és lánya tökéletes alakját, a visszafogott darabok fekete-fehér szépsége pedig még inkább tündökölni engedi Heidi és Leni Klumot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

A halloweeni jelmezek királynőjeként is ismert szőke modell és barna, inkább mediterrán szépségre hajazó lánya első ránézésre nem mondhatóak két tojásnak, de a köztük lévő bizalmas kapcsolat még a kampányfotókon is átsugárzik. A fotózásról látványos kampányvideó is készült: az anya-lánya páros játékos, érzéki pózokba vágja magát, ölelkeznek és mókáznak, és láthatólag nagyon jól érzik magukat a kamerák előtt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Leni Klum 16 évesen indította útjára modellkarrierjét, és már többször is szerepelt anyjával közösen: 2021 februárjában a német Vouge címlapján pózolt édesanyjával. Leni Olumi Klum 2004. május 4-én látta meg a napvilágot Heidi Klum és az olasz származású Flavio Briatore gyermekeként. A modell és a vállalkozó kapcsolata nem végződött túl jól, ugyanis még Leni születése előtt szakítottak. Amikor a kislány megszületett, Heidi már későbbi férjével, Seallel alkotott egy párt. Bár édesanyja nem akarta, hogy lánya túl hamar belecsöppenjen a modellkedés világába, később támogatta a szakmában, és Leni azóta már több sikert is maga mögött tudhat – például vonult a Dolce & Gabbana kifutóján is!

Forrás: People Fotó: Getty Images / Instagram

Olvass tovább!