Gyönyörű nővé cseperedett Heidi Klum 18 éves lánya, Leni

2022. augusztus 07.
Leni Klum másfél éve kezdett modellkedni, bár világhírű anyukája nem szerette volna, ha a kifutók felé veszi az irányt. A divatszakemberek örülnek, hogy a tini mégis így tett, és legalább olyan fényes jövőt jósolnak neki, mint amilyenben Heidi Klumnak része volt.

Leni Olumi Klum 2004. május 4-én látta meg a napvilágot, Heidi Klum és az olasz származású Flavio Briatore gyermekeként. A modell és a módos vállalkozó kapcsolata nem végződött túl jól, ugyanis még Leni születése előtt szakítottak. Amikor a kislány megszületett, Heidi már későbbi férjével, Seallel alkotott egy párt.

Gyönyörű nővé cseperedett Heidi Klum 18 éves lánya, Leni

Heidi és Leni 2013-ban

Mindenki szeret mindenkit

Seal, aki végigkísérte Heidi várandósságát Lenivel, a kezdetektől fogva nagyon szoros kapcsolatot ápol a lánnyal, akit a vér szerinti apukájától sem tiltottak soha: „Bár Leni az én lányom, úgy láttuk jónak, ha Seal mégis adoptálja őt, hiszen a családjuk így lett teljes. A kapcsolatom nemcsak Lenivel, de Heidivwl és Seallel is nagyszerű, igazán szerencsésnek mondhatom magam” – nyilatkozta korábban Flavio Briatore.

A modell anyuka és az énekes 2014-ig voltak házasok, és három közös gyermekük született: Lou Sulola, Henry Günther Ademola Dashtu és Johan Riley Fyodor Taiwo. A szőke és kék szemű kislány szépségére hamar felfigyeltek, 12 évesen már modellmunkát is ajánlottak neki. A szuperképességekkel megáldott Heidi hallani sem akart róla, hogy Leni ennyi idősen kamerák kereszttüzébe kerüljön, ami miatt akkor Leni nagyon csalódott volt, mára viszont megértette, miért döntött így az anyukája.

A német Vogue borítóján debütált

Heidi nem örökre akarta távol tartani lányát a modellkedéstől, azt azonban semmiképpen sem akarta, hogy túl korán csöppenjen bele ebbe a szakmába. Amikor Leni 16 lett, ő maga biztatta arra, hogy mutassa meg szépségét a világnak. A német Vogue címlapjára került elsőként, egy Heidivel közös fotón.

Ezzel kezdetét is vette Leni igen ígéretes modellkarrierje, aki azóta több divatfotózáson és divatbemutatón is részt vett. Mindenki úgy véli, hogy Lenire káprázatos sikerek várnak, Heidi Klum pedig az egyik leglelkesebb rajongója és támogatója egyben.

„Azt szeretném, hogy Leni boldog és sikeres legyen. A modellkedés nagyszerű terep erre, én is több mint 20 éve mozgok ezen a pályán. Így saját tapasztalatból tudom, hogy erős nőnek kell lenned, ha tényleg ezt akarod csinálni” – mondta közös fotózásuk kapcsán Heidi Klum, aki egy Netflix-produkciónak tűnő videóval köszöntötte Lenit, amikor átlépte a nagykorúság küszöbét.

Gyönyörű nővé cseperedett Heidi Klum 18 éves lánya, Leni

Heidi és Leni 2021-ben

Leni apukája hálás Heidinek

Nem sokkal Leni 18. szülinapja előtt az édesapja őszintén beszélt az érzéseiről a Repubblica nevű olasz lapnak: „Imádom Lenit és leírhatatlanul büszke vagyok rá. Nemcsak gyönyörű, hanem erős, független és életigenlő nő lett belőle, ami egyáltalán nem az én érdemem: hálás vagyok Heidinek, hogy ilyennek nevelte a lányunkat.” A tehetős olasz vállalkozó hozzátette azt is, hogy Leni igazi apukájának a világhírű énekest, Sealt tartja, hiszen gyerekkorában ő volt Leni mellett. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?