Heidi Klum szuperképessége mindenkinek jól jönne nyáron

2022. július 05.
Heidi Klum – aki mostanában leginkább az America’s Got Talent zsűritagjaként dolgozik – elárulta, mi az ő titkos képessége: képes szabályozni, hol izzadjon. Ez határozottan jól jön, amikor a kamerák előtt nem akar fénylő arccal megjelenni.

Stephen Colbert show-műsorában árulta el Heidi Klum, hogy van egy olyan képessége, ami nem sok embernek adatott meg rajta kívül: képes szabályozni az izzadását. Azért a szupermodell azt is hozzátette, hogy az is sokat számított, hogy a végtelen számú fotózáson, melyen eddigi életében részt vett, tudta gyakorolni is, hogyan ne izzadjon az arca. 

heidi-klum-izzadas

„Olyan testtájakon izzadok úgy, mint az őrült, amiket senki sem lát – magyarázta Heidi Klum, hogy működik a szuperképessége. – De azt mondogatom magamnak: ne izzadj az arcodon még, mert nem akarod, hogy fényes legyen a bőröd.” Az évek során aztán Heidi a mesterévé vált ennek a képességnek, így nincs szüksége rá, hogy a sminkesek vastagon púderezzék az arcát, hogy matt és csillogásmentes legyen a látvány.

És hogy továbbadja-e a tudást 18 éves lányának is, miután Leni Klum édesanyja nyomdokaiba lépett, és modellkarrierbe kezdett? „Otthon persze láttam magas sarkúban tipegni, de soha nem gyakoroltunk – mondta Heidi Klum. – Teljesen más volt látni őt a kifutón. Még azt is megkérdeztem magamtól, tényleg őt látom-e?!”

Nem akar azonban Heidi Klum minden gyermeke modellkedni. Volt férjével, Seallel három közös gyermekük van, a 16 éves Henry, a 15 éves Johan és  a12 éves Lou, akik közül a legfiatalabbat inkább a zene érdekli. „Imád énekelni. Zongorázik és ukulelén is játszik” – mondta Klum, hozzátéve, hogy „valószínűleg az apjától örökölte a zenei géneket”.

Forrás: E News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!