Rúzsa Magdi őszintén mesélt a ikrek születéséről

2022. október 16.
Rúzsa Magdi nem gyakran oszt meg információkat hármasikreiről. Ezúttal a koraszülöttség kapcsán írta meg őszinte és megható vallomását.

Az énekesnő, Rúzsa Magdi februárban adott életet hármasikrekeinek, és bár Lujza, Keve és Zalán szépen nőnek, a büszke anyuka ritkán posztol velük kapcsolatban. Legutóbb arról adott hírt az Instagramon, hogy az ikreket megkeresztelték.

Rúzsa Magdolna

Rúzsa Magdi még pocakjában az ikrekkel tavaly, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsorban

Rúzsa Magdi ezúttal fontos téma mellé állt, és megható vallomását posztolta az Instagramján a koraszülöttséggel kapcsolatosan. „Nem hiszem, hogy fel lehet készülni arra, hogy az embernek koraszülött lesz a gyermeke. Mindenféle szempontból nagyon megterhelő érzés ez. A mi történetünk kicsit másképp alakult, hisz a kezdetektől tudtuk, hogy koraszülöttek lesznek a babáink, a kérdés csak az volt, hogy mennyivel korábban érkeznek. Emlékszem, ahogy számoltam a heteket, hisz minden egyes nap, amit a méhemben töltöttek, egy mérföldkőnek számított, voltak napok, amikor mozdulni se mertem a kórházi ágyon, nehogy baj legyen és még előbb érkezzenek. Még most is kalapál a szívem, ha ezekre a napokra gondolok. Most viszont öröm látni, ahogy ezek a kicsi emberkék a kezdeti hátrányból szinte előnyt kovácsolva haladnak és fejlődnek. Te, aki most odakinn vagy és ugyanúgy aggódsz, gondolj arra, mindenkinek megvan az útja, és ezek a pici babák erősebbek mindnyájunknál, csak legyen hited, mert én azt látom néha bennük nagyobb az erő, mint egy felnőtt emberben. Pici ÓRIÁSOK! Isten éltesse őket!”

A posztot itt tudod megnézni!

Fotó: TV2

Olvasd el ezt is!