Amy Adamsre rá sem lehet ismerni új filmjében

2022. október 17.
Kiszivárgott néhány fotó a Nightbitch című film forgatásáról, amiken Amy Adams kócos konttyal, szinte smink nélkül és jó néhány pluszkilóval látható.

Amy Adams már számtalan alkalommal bizonyította tehetségét: az Éles tárgyakban (Sharp objects) bántalmazó anyja rémuralma elől menekülő, mentálisan beteg riportert alakított, az Érkezésben idegenekkel kommunikáló nyelvészzseni volt, a Vidéki ballada az amerikai álomról című filmben pedig függőségekkel küzdő édesanya. Most újabb könyvadaptációban szerepel: a Nightbitch Rachel Yoder azonos című regényének filmváltozata, melyben Amy Adams egy anyai identitásával küzdő nőt alakít majd, akinek meggyőződése, hogy szép lassan kutyává fog változni.

amy-adams-nightbitch-forgatas-hizas

A 48 éves színésznőt nemrégiben a forgatás Los Angeles-i helyszínén fotózták le munka közben: Amy Adams csíkos inget viselt, haját laza kontyba fogta, és szinte semmi smink nem volt rajta  – a legfeltűnőbb azonban, hogy jó pár pluszkilót felszedett a szerep kedvéért. A képet ITT lehet megnézni.

A Marielle Heller által rendezett Nightbitchet Amerikában a Hulu Original streamer forgalmazza majd, de egyelőre még nincs meg a premier dátuma. Amy Adams mellett Scoot McNairy, Ella Thomas és Garrett C. Phillips is feltűnik majd a filmben.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!