7 híresség, akik 40 éves koruk után lettek menyasszonyok

2022. július 10.
A boldogságnak semmi köze a korhoz – ezt a most következő hollywoodi hírességek is bizonyíthatják.

A negyvenhárom éves Kourtney Kardashian egy Santa Barbara-i bíróságon házasodott össze Travis Barkerrel (46). A pár később egy nagyobb ünnepséget tartott az olaszországi Portofinóban. 2021 eleje óta randevúztak, és másfél évre rá jegyezték el egymást.  A Las Vegas-i One Love Wedding Chapelben még egy nem hivatalos esküvői szertartást is tartottak.


Kardashiannak ez az első házassága Scott Disickkel (ő három gyermeke édesapja) való hosszú kapcsolatát követően, Barkernek pedig ez az első frigye.

A negyvenhét éves Chloë Sevigny csak nemrégiben csapott nagy bulit Siniša Mačkovićcsal, két évvel azután, hogy egy New York-i bíróságon összeházasodtak.

A színésznő 2020-ban ment feleségül a férfihez, már fiukkal előrehaladott várandósan. Később esküvői szertartást is tartottak egy connecticuti templomban.

Az akkor negyvenegyéves Cameron Diaz 2015-ben házasodott össze a Good Charlotte gitárosával, Benji Maddennel. A pár meghitt szertartáson kötötte össze életét Beverly Hills-i otthonukban, bár nem volt minden zökkenőmentes. A Daily Mail értesülései szerint Diaz és Madden ötéves gyűrűhordozója, Sparrow Madden – Benji ikertestvérének, Joelnek és Nicole Richie-nek a fia – csinált egy kis kavarodást, de egyébként bensőséges alkalom volt. „A nappalinkban házasodtunk össze, a barátaink előtt – mondta Cameron Andy Cohennek. – Csináltunk egy kis bulit a hátsó udvarunkban a teniszpályán. Különben nem is mi lettünk volna.”

Salma Hayek negyvenkét éves volt, amikor összejött François-Henri Pinault francia milliárdossal. Annak ellenére, hogy a világ egyik leggazdagabb emberéhez ment feleségül, szerény szertartást tartottak 2009-ben Valentin-napon a párizsi városházán.


Később egy sokkal fényesebb rendezvény is lezajlott a velencei La Fenice Operaházban. A vendégek stílusosan maszkot viseltek, amikor megérkeztek. Pinaultnak, aki negyvenhét éves volt, amikor feleségül vette Hayeket, három gyermeke van korábbi kapcsolatából. A házasság már több mint egy évtizede tart, közös lányuk, Valentina Paloma Pinault pedig már tizennégy éves.

Amy Adams és Darren Le Gallo 2015-ben házasodott össze tizenöt évnyi együttjárást követően. Adams negyvenéves volt ekkor. A People szerint a pár hét évig járt jegyben, mielőtt összeházasodtak egy kis, bensőséges szertartáson egy barátjuk házában, a kaliforniai Santa Barbara mellett. Adams elmondta, hogy esküvőjük a karrierépítés miatt csúszott folyamatosan. Már hét éve házasok, és van egy közös lányuk, a tizenkét éves Aviana Olea Le Gallo.

Jessica Chastain negyvenéves korában házasodott össze Gian Luca Passi de Preposulóval. Anne Hathaway és Emily Blunt egyaránt részt vett a fényűző olasz ceremónián, amelyet a vőlegény családjának lenyűgöző carbonerai Villa Tiepolo Passijában tartottak.


„Amikor először találkoztam a férjemmel, a házasságkötés nem igazán érdekelt. Aztán ahogy megismertük egymást, ez megváltozott bennem – mondta Chastain 2018-ban a WSJ Magazine-nak. – Vannak dolgok, amiket érdemes megünnepelni.”

Julianna Margulies negyvenegy évesen ment férjhez Keith Lieberthalhoz, amikor már várandós volt fiukkal, Kieran Lindsay Lieberthallal.

A most ötvenöt éves Margulies hat évvel idősebb ügyvéd férjénél. Lieberthal azt sem tudta, ki ő, mielőtt randevúzni kezdtek – mondta a People-nek 2021-ben. A pár egy kis massachusettsi ceremónián házasodott össze 2007-ben. „Gyönyörű volt” – nyilatkozták mindketten.

Forrás: Insider.com, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!