Madonna lassan Britney Spears lesz a social mediában: most épp félmeztelen

2022. október 29.
Madonna a múlt héten ünnepelte 1992-ben megjelent, Szex című könyvének 30. évfordulóját. A könyv sikerére és a nők szexuális erejére reflektálva az Instagramon félmeztelen képeket posztolt magáról.

Kétség nem fér hozzá, hogy a félmeztelen Insta-sztori üzenete nemes és a nők szexuális erejét méltatja, ennek ellenére már egyes rajongói is aggódnak az énekesnőért. Madonna ugyanis most épp a melleit teszi közszemélre 18,5 millió Instagram-követőjének.

madonna-felmeztelen

Madonna szeptember végén New Yorkban

A 64 éves Grammy-díjas énekesnő félmeztelen posztokat tett ki Instagram-sztorikba, de persze szerényen kitakarta a mellbimbóit cukorkás emojikkal.

madonna-felmeztelen

Madonna egy héttel ezelőtt ünnepelte kultikus és igencsak botrányos Szex című könyvének 30. évfordulóját egy nyilatkozattal – szintén az Instáján. Akkor megszólította azokat, akik őt valaha megszégyenítették.

„Harminc évvel ezelőtt kiadtam egy könyvet S.E.X. címmel, amelyet a meztelen fotóim illusztráltak – mondta Madonna. – Voltak fényképek férfiakról, nőkről, akik nővel csókolóztak, és én mindenkivel. Írtam a szexuális fantáziáimról is, és ironikus módon megosztottam a szexualitásról alkotott nézetemet. Az elkövetkező néhány évet azzal töltöttem, hogy szűk látókörű emberek kérdései válaszoltam, akik megpróbáltak megszégyeníteni, amiért nőként ilyet mertem tenni. Boszorkánynak, eretneknek és ördögnek hívtak.”

Bár Madonna soha nem szégyellte a testét és a szexualitását, nemrég egy TikTok-videóval lepte meg a rajongóit, amelyben coming outolt.

Forrás: People Fotó: Getty Images, Instagram

Olvasd el ezt is!