Madonna felismerhetetlen lett új hajával

2022. szeptember 16.
Madonna meghökkentő frizurával jelent meg Tom Ford bemutatóján a New York Fashion Weeken – néhány rajongót pedig nemcsak az énekesnő haja, de az arca is sokkolta.

A már jó ideje platinaszőke hajáról ismert Madonna korábban már kacérkodott más színekkel: 1997 és 1998 között kipróbálta a vagány rézvörös színt, amihez most úgy látszik, újra visszatért. A 64 éves énekesnő a New York Fashion Weeken, egészen pontosan Tom Ford bemutatóján tűnt fel új, vörös hajával, de nem a hajszín az egyetlen, amit megváltoztatott magán.

Madonna hajhosszabbítást is csináltatott, a lookot pedig hidrogénezett szemöldökökkel bolondította meg. Öltözéke egy mélyen dekoltált, szexi fekete selyemegyüttes volt, amihez feltűnő, csillogó ékszereket párosított. Egyenesre vasalt, hosszú vörös tincseit a ruhájához passzoló selyemhajpánttal egészítette ki. Az extrém szett ellenére azonban sok rajongó úgy véli, az énekesnő arca kifejezetten fáradtnak és megviseltnek tűnt a divatbemutatón. Az elmúlt hónapokban egyébként is sokat cikkeztek arról, hogy Madonna túltolta a beavatkozásokat, ami sokak szerint már az arca állapotán is meglátszik. Megint mások szerint a 70 felé közelítő énekesnő így is nagyon jól néz ki a korához képest, és ideje lenne már leszállni az idősödő női sztárok külsejéről.

madonna-tom-ford-bemutato-rezvoros-haj

A legendás énekesnő egyébként nem csak a divat terén fiatalos: szeptemberben bejárta a netet a hír, hogy egy 23 éves modellel randizik, miután az év elején szakított korábbi párjával, a 28 éves Ahlamalik Williamsszel, akivel összesen három évig voltak együtt.

Forrás: Marie Claire US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!