TikTok videóban coming outolhatott Madonna – tényleg leszbikus lenne?

2022. október 11.
A 64 éves ikon meglehetősen bizarr videót posztolt a TikTokra, amin extrém külsejénél is meglepőbb lehet a felirat, ami azt sugallja, hogy Madonna leszbikus lehet.

Madonna, aki már többször sokkolta a közönségét extrém külsejével (legutóbb Tom Ford bemutatóján vadult), most újra meglehetősen bizarr szettben, rózsaszín hajjal jelent meg: a TikTokon posztolt videójában élénk rózsaszín frizurája mellé hidrogénezett szemöldököt villantott, felül pedig hófehér fűzőt és látványos statement nyakláncot viselt.

De még külsejénél is meglepőbb a videó (talán rejtett) tartalma: a felvételen Madonna egy élénk rózsaszín bugyit próbál beledobni egy kukába, a felvételen pedig az alábbi felirat olvasható: „Ha elhibázom, meleg vagyok.” A videón látszik, ahogy a lazán elhajított bugyi bőven a kuka mellé esik, amit Madonna aztán egy sokatmondó karlendítéssel és rejtélyes arckifejezéssel kommentál.

@madonna

♬ original sound – nudy georges

Ebből egyelőre persze még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de sok LMBTQ+-aktivista felkapta a fejét a hírre, és sokan meg vannak győződve róla, hogy a felvétel egyértelműen coming out lehet. A közeljövőben remélhetőleg Madonna tisztázza majd a helyzetet.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!