Mi történhetett Jennifer Lopezzel?

2022. november 23. |

Jennifer Lopez Instagram-oldaláról ma reggelre minden poszt eltűnt, a profilja elsötétült.

Az énekesnő Instagram-oldala ma reggelre teljesen elsötétült, és a korábbi posztoknak is nyoma veszett. Hogy mi történhetett az énekesnővel, egyelőre nem tudni. A Deadline kereste ugyan J.Lo képviselőit, de ők nem reagáltak a kérdésekre. A lap azonban úgy véli, hogy Lopez egy új projekt bejelentésének küszöbén állhat.

Jennifer Lopez

Míg Jennifer Lopez Instagramjáról minden poszt eltűnt, addig a Facebookon, a TikTokon és a Twitteren megmaradtak korábbi bejegyzései.  J.Lo a négy közösségi portálon összesen 347 millió követőt számlál, akiknek nagy részét az Instagramja adja.

A közösségi oldalainak elsötétülése megijesztette a rajongókat, akik most azt találgatják, vajon mi történhetett kedvencükkel. A Facebookon az énekesnő egyik követője, bizonyos Steffany Merino például a következőt írta: „Mi történt? Remélem, te és a csodálatos családod jól vagytok. Imádkozni fogok az egészségedért és biztonságodért.”

Reméljük, hamarosan fény derül a rejtélyre.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Napi üzenet szerda – 2022. 11. 23.

Napi üzenet szerda – 2022. 11. 23.

Napi inspirációs rovatunk rövid motivációval ajándékoz meg minden reggel és lendületet ad az új nap kihívásaihoz. Hiszen minden nap új esély a sikerhez!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok