Jennifer Lopez ezt a három Ralph Lauren ruhát viselte az esküvőjén

2022. augusztus 25.
Jennifer Lopez három különböző szabásmintájú menyasszonyi ruhát választott magának a nagy napra. Mutatjuk!

Jennifer Lopez és Ben Affleck augusztus 20-án kötött házasságot az Atlanti-óceán déli partján található Hampton Island rezervátumban. Az esküvői hétvégét a pár egy profi stáb segítségével hozta tető alá, és természetesen az esküvői ruhatárat sem bízták a véletlenre: Jennifer Lopez összesen három Ralph Lauren ruhát választott a nagy eseményre.

Jennifer Lopez

Az első, a ceremónián viselt ruha több mint 500 méter alapanyagból készült, és több mint 1000 darab zsebkendő méretű fodorból állt össze. Az éteri ruhakölteményt a garbós nyakkialakítás, a sikkes vállak, az izgalmasan nyitott hát, a gyöngyökből felépülő gombsor és a Mikimoto ékszerek tették igazán tökéletessé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő második ruhája gyöngyökből épült fel, míg a harmadikat egy sellő sziluettje inspirálta, az Swarovski kristályokkal, izgalmas dekoltázzsal készült. A menyasszony szettjével harmonizált a szerelmes Ben Affleck klasszikus, fehér Ralph Lauren Couture szmokingja. (Lapozd tovább a posztot!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Mivel mindhárom összeállításnál a ruhák kapták a főszerepet, a haj és a smink visszafogott volt: a híresség nude ajak, bronzos ragyogás, füstös szemek és drámai szempillák mellett döntött, míg a sztár fodrásza, Chris Appleton mindhárom ruhához időtlen, elegáns, de bonyolult frizurákat álmodott.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!