Jennifer Lopez ezt a három Ralph Lauren ruhát viselte az esküvőjén

2022. augusztus 25. |

Jennifer Lopez három különböző szabásmintájú menyasszonyi ruhát választott magának a nagy napra. Mutatjuk!

Jennifer Lopez és Ben Affleck augusztus 20-án kötött házasságot az Atlanti-óceán déli partján található Hampton Island rezervátumban. Az esküvői hétvégét a pár egy profi stáb segítségével hozta tető alá, és természetesen az esküvői ruhatárat sem bízták a véletlenre: Jennifer Lopez összesen három Ralph Lauren ruhát választott a nagy eseményre.

Jennifer Lopez

Az első, a ceremónián viselt ruha több mint 500 méter alapanyagból készült, és több mint 1000 darab zsebkendő méretű fodorból állt össze. Az éteri ruhakölteményt a garbós nyakkialakítás, a sikkes vállak, az izgalmasan nyitott hát, a gyöngyökből felépülő gombsor és a Mikimoto ékszerek tették igazán tökéletessé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő második ruhája gyöngyökből épült fel, míg a harmadikat egy sellő sziluettje inspirálta, az Swarovski kristályokkal, izgalmas dekoltázzsal készült. A menyasszony szettjével harmonizált a szerelmes Ben Affleck klasszikus, fehér Ralph Lauren Couture szmokingja. (Lapozd tovább a posztot!)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Mivel mindhárom összeállításnál a ruhák kapták a főszerepet, a haj és a smink visszafogott volt: a híresség nude ajak, bronzos ragyogás, füstös szemek és drámai szempillák mellett döntött, míg a sztár fodrásza, Chris Appleton mindhárom ruhához időtlen, elegáns, de bonyolult frizurákat álmodott.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

Ilyen menyasszonyi ruhákat viselt az évek során Jennifer Lopez

Ilyen menyasszonyi ruhákat viselt az évek során Jennifer Lopez

Ha valaki, akkor J.Lo pontosan tudja, hosszú és kitérőkkel teli út vezet az igaziig, hiszen az énekes-színésznő két évtizeddel az első eljegyzésük után mondta ki végül az igent Ben Afflecknek. Ráadásul az élete során többször is oltár elé állt, így nem egyszer láthattuk már menyasszonyként.

Szólj hozzá te is!

Még több Divat