Így ünnepelték a sztárok a hálaadást

2022. november 25.
Ez az USA egyik legfontosabb ünnepe.

Chrissy Teigen

A várandós modell Instagram-sztorikban dokumentálta a hálaadásnapi lakomát, amit már egy nappal előtte elkezdett készíteni – a fotókat ide kattintva lehet elérni. Chrissy tojást, áfonyaszószt és sütőtökös pitét készített a családjának.

unnep-sztarok-halaadas

Az Obama-család

Az USA egykori elnöke, Barack Obama és felesége, Michelle is posztoltak a népszerű amerikai ünnepről. „Remélem, mindenkinek csodálatos napja van, tele szeretettel, hálával és egy csomó remek étellel” – írta a korábbi first lady.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michelle Obama (@michelleobama) által megosztott bejegyzés

Barack Obama pedig, aki azt is elárulta, hogy elnökként imádott hálaadásnapi vicceket mondani, így emlékezett meg Instagramján az ünnepről: „Miközben ünnepelünk, adjunk hálát az életünkben kapott összes áldásért, és adjuk azokat vissza, amikor csak tudjuk. Gondolunk azokra a bátor férfiakra és nőkre is, akik otthonuktól távol szolgálják hazánkat.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barack Obama (@barackobama) által megosztott bejegyzés

Millie Bobby Brown

„Hálát adok sok emberért, dologért és állatért” – írta a Stranger Things sztárja a kép mellé, amelyen egy rózsaszín bikiniben pózolt barátjával, Jake Bongiovival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown) által megosztott bejegyzés

Catherine Zeta-Jones

A színésznő a családjával töltötte az ünnepet. „Boldog hálaadást az amerikaiaknak közeli és távol” – írta az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés

Joe és dr. Jill Biden

Az Egyesült Államok elnöke, aki a hagyományok szerint természetesen idén is megkegyelmezett egy pulykának, azt mondta a hálaadásnapi parádén: „Szeretnék köszönetet mondani a tűzoltóknak, a rendőröknek és az elsősegélynyújtóknak. Soha nem pihennek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joe Biden (@joebiden) által megosztott bejegyzés

Mariah Carey

Az énekesnőnél már dübörög a karácsonyi szezon: a hálaadásnapi parádén természetesen előadta az All I Want for Christmas Is You-t 11 éves ikrei, Monroe és Moroccan vendégszereplésével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés

Forrás: Page Six és Glamour.com, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!