Millie Bobby Brownnak borzasztó érzés volt a Stranger Things sztárjával csókolózni

2022. november 14.
A színésznő eddig próbálta ezt titokban tartani.

A Vanity Fair magazin hazugságvizsgálóra kötötte Millie Bobby Brownt, aki 12 évesen a Stranger Things másik sztárjával, Finn Wolfharddal csókolózott először. „Finn Wolfharddal való első csókod után azt mondtad: »A csókolózás szívás!« Finn borzasztóan csókol?” – szegezték a kérdést a most 18 éves színésznőnek, mire csak annyit válaszolt: „Igen.” A poligráf pedig megerősítette, hogy a 18 éves Brown igazat mond.

millie-bobby-brown-stranger-things-sztar-csok

A kérdező ezután arra szeretett volna választ kapni az Emmy-díjra jelölt sztártól, hogy Wolfhard csóktechnikája fejlődött-e az évek során. „Velem nem” – válaszolta, de azt is elárulta, hogy ezt még sosem mondta el Finnek.

„Meg kellett csókolnom Finnt. Ő egész jól reagált, én pedig nem. Nagyon rosszul éreztem magam utána – mesélt Millie annak idején az Interview magazinnak az első csókjáról. – Ez volt az első csókom, szóval furcsa volt. De aztán, amikor megtettem, azt gondoltam: hú. Ennek van helye a történetben” – mondta a színésznő, aki azt is megjegyezte, hogy mindez a munkája része, ezért könnyedén vette a dolgot. A csók a két sztár kapcsolatát sem befolyásolta, még mindig rendkívül közel állnak egymáshoz.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!