100 millió dollárt keresett eddig Taylor Swift cicája

2022. november 26.
Taylor Swift neve összefügg a szőrös négylábúakkal a Macskák zenés horrorshow óta, de most tényleges macskáiról lesz szó.

Ugyanis Swiftnek három cicája is van: két skót, Meredith Gray és Olivia Benson, valamint egy Benjamin Button nevű ragdoll. Meredith 2011 óta, Olivia 2014 óta, míg Benjamin 2019 óta a Swift család tagja.

Ezek a macskák jobb életminőséget élnek, mint a legtöbb ember ezen a földön – és gazdagabbak is mint a legtöbb ember a földön. Olivia Benson macska igazából egy milliárdos, gazdagabb mindannyiunknál. Legalábbis a 2022-es Pet Rich List (azaz a vagyonos macskák listája szerint – igen, létezik ilyen…) szerint Olivia nettó vagyona 100 millió dollár, azaz 40 milliárd forint. Mégis hogyan kereshet egy macska pénzt? (És ennyi pénzt?!?!)

Úgy, hogy színészi szerepeket vállal. 

Taylor Swift a világ egyik legnagyobb macskaőrültje, körülbelül mindenhova magával viszi kedvenceit, Olivia cica például kifejezetten szereti, ha utazhat a gazdi macskahordozó hátizsákjában. De ez nem minden, a legutóbbi szülinapi tortáján marcipánból óriási macskafejek voltak, illetve elkészíttette kristálykövekből is a macskáinak a fejét, hogy a fülében hordhassa kedvenceit.

Taylor Swift Oliviával, aki nyugodtan szemléli a világot a város közepén is, ha a gazdája kezén lehet.

Taylor Swift Oliviával, aki nyugodtan szemléli a világot a város közepén is, ha a gazdája kezén lehet.

Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?