Hírességek, akiknek meggyűlt a bajuk az őrült rajongókkal

2022. november 18.
A hírességeknek sem feltétlenül olyan gondtalan és csillogó az életük, mint ahogy az elsőre gondolnánk. Sokszor pont a rajongók, pontosabban az őrült rajongók keserítik meg a mindennapjaikat.

Taylor Swift

taylor-swift-kurzus

Taylor Swift a karrierje során többször vált az őrült zaklatók célpontjává. 2020 elején például letartóztattak két férfit, akik külön-külön megpróbáltak betörni az énekesnő New York-i otthonába. Az egyikőjüket, aki meg is fenyegette Taylort, végül 30 hónap börtönbüntetésre ítélték. De 2018-ban is volt egy eset, amikor egy 38 éves Julius Sandrock nevű férfi Coloradóból Taylor Beverly Hills-i otthonához vezetett, és magával vitt egy kést, valamit egy arcmaszkot. Taylor később távolságtartási végzést kért a férfi ellen. És volt egy Mohammed Jaffar nevű férfi is, akit 2018-ban letartóztattak, és hat hónap börtönre ítéltek, miután 2017-ben többször megpróbált betörni az énekesnő NYC-i otthonába.

Keira Knightley

Keira Knightley-nak néhány éve egy szuper creepy zaklatója volt az 50 éves Mark Revill személyében. A férfi rendszeresen felkereste a színésznő otthonát, ahol krétával összerajzolta a falat, de volt, hogy otthagyott egy USB-t rajta macskákról szóló zenékkel és a saját hangjával. A legbetegebb viszont valószínűleg az volt, amikor Revill becsengetett a kaputelefonnal, és amikor a színésznő vagy a férje beleszólt, elkezdett macskanyávogást utánzó hangokat kiadni. Keira 2016-ban azt nyilatkozta, hogy jelentette az esetet a rendőrségen, és a férfit 2019-ben le is tartóztatták és kényszerkezelésre küldték egy pszichiátriára.

Justin Bieber

justin-bieber-kulturalis-kisajatitas-raszta-hajviselet

2013-ban Justin Bieber egy egészen horrorisztikus történetben találta magát: egy Mark Staake nevű férfi előbb kasztrálni akarta az énekest, majd meggyilkolni. Staake-et és unokaöccsét a merénylet tervezése közben New Yorkban kapta el a rendőrség. Akkor derült ki, hogy a támadást egy másik férfi, bizonyos Dana Martin utasítására tervelték ki. Martin azért akarta megöletni Justin Biebert, mert véleménye szerint az énekes túlságosan megváltozott, és ez feldühítette…

Kendall Jenner

kendall-jenner

Kendall Jennert 2017-ben a saját otthona parkolójában támadta meg egy férfi, amikor a modell épp az autójából akart kiszállni. „Leállítottam az autót, és ki akartam nyitni az ajtót, amikor hirtelen ott termett egy férfi, és azt mondta, hogy beszélni akar velem” – mesélte a modell egy interjúban. Jenner azonnal bezárkózott az autóba, és sírva tárcsázni kezdte az egyik barátját, miközben a támadó az autó ablakát ütve kiabált vele.

Robert Pattinson

Robert-Pattinson

A többi hírességgel ellentétben Robert Pattinson egy igazán merészet lépett: randizni hívta a zaklatóját! A színész Spanyolországban forgatott egy filmet, ahol egy idő után nagyon magányosnak érezte magát. Így amikor észrevette, hogy egy nő hetek óta ott álldogált a lakása előtt, odament hozzá, és megszólította. „Annyira unatkoztam és magányos voltam, hogy elmentem vele vacsorázni – mondta 2019-ben a GQ magazinnak. – Végigpanaszkodtam neki az egész estét, és ezután soha többé nem jelentkezett.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!