Csobot Adél így gyakorolta Hegyes Bercivel az ikonikus emelést az élő műsorra

2022. október 11.
Sok küzdelem volt, mire meglett a produkció végi látványos emelés, de abszolút megérte!

Csobot Adél és Hegyes Bertalan párosa azért is imádnivaló a Dancing with the Stars műsorban, mert a kulisszák mögé is betekintést nyújtanak, ahol nem minden csillogó és vidám. Most az Instagramra töltöttek fel egy videót arról, hogy hogyan is készül az a produkció, ami élő adásban már annyira könnyűnek és látványosnak érzékelnek a nézők.

A valóságban rengeteg könny és veríték van a produkciók mögött, hiszen a páros egyik tagja egyáltalán nincs hozzászokva az akrobatikus elemekhez. Így volt ez Adéléknál is: egy Insta-videónak hála betekintést nyújtottak a próbatermi küzdelmekbe, és kiderült, hogy egyáltalán nem ment olyan könnyen az első komolyabb emelés, mint ahogyan azt mi élőben láttuk.

„Ugye, hogy ez csak annyi, hogy gyakorolni kell?” – kérdezte Adél Bercit. Berci a videóban Adél kérdésére kifejtette, hogy az igazán látványos elemeket sok-sok gyakorlásnak kell megelőznie, de amikor a nézőknek leesik majd az álluk attól, amit látnak, az kárpótolni fog mindenért. „Nem adhatom fel az első nehezebb emelésnél!” – biztatta magát Adél. A videó vége természetesen a hibátlan élő show-s kivitelezéssel zárul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bertalan Hegyes (@hegyesberci)

Ezt már olvastad?