Harry herceg Pókembernek öltözött

2022. december 05.
Természetesen jó ügy érdekében húzta fel a Pókember-jelmezt. 

Harry herceg Pókembernek öltözött egy videóban, amelyet a Scotty’s Little Soldiers nevű jótékonysági szervezetnek készített, hogy egy kis ünnepi vidámságot sugározzon azoknak a gyerekeknek az életébe, akik katonai szolgálat következtében veszítették el a szüleiket.

A 38 éves Harrynek – akinek édesanyja, Diana hercegnő 12 éves korában meghalt – hosszú távú kapcsolata van a szervezettel. Amikor 2018-ban feleségül vette Meghan Markle-t, a Scotty’s-t beválasztották azon jótékonysági szervezetek közé, amelyek adományokból részesülhetnek a pár esküvői ceremóniája alkalmából.

„Nem ez az első alkalom, hogy Harry herceg megmutatta nekünk, hogy gondol ránk, és jó újra hallani felőle karácsonykor” – mondta Ben O’Donnell, a Scotty tagja, aki mindössze 9 hetes volt, amikor édesapja 2008-ban meghalt. – idézték egy sajtóközleményben. „Sok erőfeszítést tesz bele, ami azt mutatja, hogy őszintén törődik velünk.” A 14 éves fiú hozzátette: „Nagyszerű, hogy a Pókember-ruháját viselte. Talán ő lesz a következő Pókember!”

Kiemelt fotó: Getty Images, Forrás: EOnline

Ezt már olvastad?