II. Erzsébet legfőbb tanácsadója szerint csúnya vége lesz Harry és Meghan házasságának

2022. november 11.
Lady Susan hat évtizede szolgálja a királyi családot.

Az év elején jelent meg Tom Bower oknyomozó újságíró Bosszú: Meghan és Harry a Windsorok ellen című könyve. Az író nyolcvan, a királyi családhoz közel álló emberrel beszélt, akik mind személyesen ismerik a sussexi herceget és hercegnét is. Köztük van Erzsébet királynő egyik legközelebbi udvarhölgye, Lady Susan Hussey is, aki több mint hat évtizedet töltött az uralkodó szolgálatában, így betekintést nyert a monarchia életébe és magánügyeibe is.

erzsebet-tanacsado-harry-meghan-hazassag

Bower könyvében több érdekes részlet is nyilvánosságra került a pár életéből – attól kezdve, hogy Meghan hercegné nem jött ki jól Harry barátaival egészen addig, hogy a palota milyen változtatásokra kényszerítette a Suits íróit, miután a herceg és a színésznő kapcsolata nyilvánosságra került. Az egyik legfurcsább megjegyzés azonban a néhai királynő udvarhölgyétől, Lady Susan Hussey-től hangzott el, aki még az esküvő előtt kifejtette véleményét Harry és Meghan kapcsolatáról. Lady Susan azt mondta, hogy szerinte a pár szerelme „könnyek között fog véget érni”.

A királynő egykori bizalmasa 1960-ban csatlakozott az udvarhoz, hogy segítsen válaszolni a leveleikre, de gyorsan feljutott a ranglétrán, és II. Erzsébet egyik legközelebbi barátja lett. Lady Susan grófi családból származik, és 1959-ben házasodott össze a BBC igazgatótanácsának elnökével, Marmaduke Hussey-val, akivel egészen a báró haláláig együtt élt.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!