Meghan Markle könnyek közt vall megpróbáltatásairól – már nézhető a botrányos Netflix-dokusorozat

2022. december 08.
Korábban soha nem látott közelségből nézhetjük Harry herceg és Meghan Markle életét: a frissen debütált dokusorozatban őszinte, megható és szomorú pillanatokból is bőven jutott.

Megérkezett a Netflixre a már jó ideje kedélyeket borzoló dokusorozat Harry herceg és Meghan Markle életéről, a Harry & Meghan. A streamingoldalon egyelőre három epizódot tettek közzé, az elsőben a páros elmeséli, hogy hogyan ismerkedtek meg, milyen volt az első randi (ahonnan Harry herceg csúnyán elkésett), beszélnek az életük közti különbségekről és arról, mennyi áldozatot hoztak egymásért, míg a második részben mélyebben is foglalkoznak a Meghan Markle-t érő online bántalmazás problémájával.

Meghan Markle elmondta, a dokumentumfilm-sorozattal szeretett volna egy esélyt, hogy ő maga mondhassa el saját történetét. Harry herceg pedig hozzátette, a (brit) média elképesztően kegyetlenül bánt velük és egyszerűen sosem hagytak teret, hogy elmondják az embereknek a teljes igazságot – ezért is döntöttek úgy, hogy kézbe veszik a narratívát.

A sorozatban archív felvételeket, sosem látott intim fotókat és mobillal felvett, belsőséges monológokat is megosztanak. Megszólalnak Harry és Meghan közeli ismerősei, de a fókusz végig a két címszereplőn marad: Harry mesél például gyerekkoráról, édesanyjáról, Dianáról és a nemesi élet realitásáról, Meghan Markle pedig mély bepillantást enged érzelmeibe, sőt, még azt is megengedi, hogy a világ lássa sérülékenységét, amikor egy jelenetben könnyek között tör ki. Harry elmondta, mennyire nyomasztották gyerekként a paparazzók, hogy mennyiszer kellett kényszeredetten mosolyognia, és hogy ez milyen érzelmi terheket rótt rá és egész családjára. Gyerekként többszörös kéréseik ellenére sem hagyták őket békén a fotósok, kamaszkorában pedig mindenféle rémhíreket terjesztettek alkoholfogyasztásáról és bulizási szokásairól – ilyenkor rendszeresen futva üldözték a szórakozni próbáló Harry herceget.

A páros megosztott néhány bájos részletet Afrikában töltött titkos kalandjáról és őrült halloweeni bulijukról, amit még kapcsolatuk nyilvánosságra kerülése előtt ünnepeltek. A második epizódban Meghan Markle édesanyja is megszólal, őszintén beszélve a lányát érő nyilvános bántalmazás miatt érzett fájdalmairól.

Hamarosan további részek is várhatóak, amikben valószínűleg még több titok derül majd ki a brit királyi családról és Harry és Meghan kiválásáról.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!