Így reagált Vilmos herceg Harry és Meghan botrányos dokujának előzetesére

2022. december 07.
A királyi család elborzadt, Vilmos herceg pedig irtózatosan dühös lett Harry herceg és Meghan Markle dokumentumfilmjének trailere láttán. Legalábbis a királyi család egyik szakértője szerint.

Christopher Andersen királyi szakértő a Us Weeklynek mondta el a véleményét: „Szerintem még mindig visszatartják a lélegzetüket, és várják, hogy a következő bombát is ledobják. De két bombára is készülhetnek, hiszen a film első részének csütörtöki, december 8-i premierje után jövő héten már jön is a második rész.”

Harry herceg, Vilmos, herceg, Katalin hercegné, Meghan hercegné Windsorban

Andersen véleménye szerint a hercegi pár dokusorozata valódi háborút fog elindítani a királyi család tagjai között. „Erzsébet királynő megpróbálta volna egyszerűen figyelmen kívül hagyni a dolgot, addig, ameddig csak lehet. De Károly nem ilyen típus. Károlyban hatalmas az indulat, ami sokszor elszabadult már a színfalak mögött. És biztos vagyok benne, hogy már most a robbanás szélére került.”

Ami Vilmos herceget illeti, a szakértő szerint ő is meglehetősen temperamentumos, ám ő sokáig próbálja magában tartani az érzelmeit. „Megpróbálja leplezni az indulatát, de ez nem mindig működik. Biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon dühös az öccsére, és nem érti, mit csinál” – tette hozzá.

Fotó: Getty Images Forrás: US Weekly

Olvass tovább!