Meghan Markle örülne, ha a gyerekei színészek akarnának lenni

2022. október 25.
A döntés Archie és Lilibet kezében van.

Meghan Markle a Suits című amerikai drámasorozatban játszott, mielőtt megismerkedett Harry herceggel. A kétgyermekes édesanya a Varietynek árulta el, hogy lehet, hogy gyermekei a nyomdokaiba lépnek, és örülne, ha a színészkedés örömet okozna nekik.

meghan-markle-gyerek-szinesz

„Amikor szülő leszel, valóban azt szeretnéd, hogy a gyerekeid megtalálják azokat a dolgokat, amelyek teljes örömet okoznak nekik. Nyilvánvalóan ők a mi gyerekeink, és részei egy örökségnek, egy hagyománynak és egy családnak, amelynek más elvárásai lesznek” – fogalmazott a hercegné.

Meghan bevallotta, azt szeretné, ha Lilibet művelt és okos lenne, és boldoggá tenné, ha mindkét gyermeke a saját útját járná – még azt sem bánná, ha ez a szórakoztatóipar lenne. Azzal is tisztában van, hogy sok kritika éri majd őket, amiért támogatja gyermekeit, ha erre az útra lépnek. „Olyan sokan fognak beszélni arról, hogy mi nyitotta meg az ajtót a gyerekeim előtt. De még mindig tehetség és sok ész kell hozzá – mondta Meghan. – Többdimenziós, érdekes, kedves, kreatív embereket hozunk létre. Ilyenek a gyerekeink.”

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!