Harry herceg megható módon őrzi Diana nagymama emlékét

2022. december 10.
Nem volt titok, hogy Diana hercegné még mindig fontos szerepet játszik fia, Harry herceg életében. A róluk készült sorozatban Harry elárulta, hogyan őrzi Diana nagyi emlékét a fia és a lánya számára.

Sok szó esik mostanában a Netflix új, Harry és Meghan című sorozatáról, a királyi család tagjai nincsenek éppen elragadtatva a sorozattól…

A sorozat már megtekinthető részeinek egyik megható pillanata, ahogy Harry herceg igyekszik megőrizni édesanyja, azaz Diana nagyi emlékét a gyerekei számára. A 3 éves Archie és az 1 éves Lilibet igaz, hogy sosem fognak találkozni apai nagymamájukkal, Harry számára nagyon fontos, hogy valahogy kapcsolódjanak a gyerekei a 25 évvel ezelőtt halálos balesetben elhunyt Diana hercegnéhez.

Diana és Harry herceg 1987-ben Spanyolországban egy nyaraláson

Harry éppen ezért egy Dianáról, a walesi hercegnőről készült fekete-fehér fotót tett ki a gyerekszoba falára. A fotón, amelyen Diana mosolyog, Patrick Demarchelier fotós készítette.

Harry a sorozatban azt is elmondja, hogy nincsenek világos gyerekkori emlékei az anyjáról, de „pimasz nevetésére” például tisztán emlékszik. A sorozatban azt is elárulja, hogy Meghan sok dologban nagyon hasonlít az édesanyjára. Harry számára korábban is fontos volt, hogy Diana emlékét életben tartsa: gondoskodott arról is, hogy édesanyja gyémántjai belekerüljenek a felesége eljegyzési gyűrűjébe.

A sorozat második felére még kicsit várnunk kell, december 15-én érkezik a Netflixre.

Forrás: Tatler Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!