Csobot Adél és Istenes Bence megosztották megható családi rituélájukat

2023. január 02.
Nemcsak egyszerűen fogadalmakat tett, hanem egy saját kis játékos és bájos szertartással köszöntötte az újévet Csobot Adél és Istenes Bence.

Vannak, akik nem hisznek az újév transzformatív erejében, mások lelkesen írják össze a fogadalmakat. Csobot Adél és Istenes Bence azonban kifejezetten egyedi és bájos rituáléval köszöntötte 2023-at – nem csoda, hogy követőik közül is rengetegen lelkesen fogadták az ötletet.

istenes-bence-csobot-adel

Csobot Adél Instagram-oldalán osztotta meg a családi szertartás titkát: „Elővettünk 12 db lapocskát, és külön-külön felírtuk 12 kis vágyunkat, majd összehajtogattuk és véletlenszerűen 11-et elégettünk (ezeket az univerzumra bízzuk), azt az egyet, ami megmaradt, magunknak kell megvalósítani! Ez lett az újévi szokásunk! Boldog új évet mindenkinek” – írta a Dancing With The Stars győztese.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot)

A bájos szokás illusztrálásához Csobot Adél két képet is megosztott: az elsőn feldíszített karácsonyfájuk előtt, pezsgővel a kezében mosolyog Istenes Bencével, míg a másodikon a még üres papírdarabok hevernek.

Azt nem árulták el, hogy mi lett az 1-1 „befutó” vágyuk, amit kitűztek maguk elé 2023-ra, mi mindenesetre sok szerencsét kívánunk nekik a megvalósításhoz!

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!