Minden szülő átérezheti Csobot Adél és Istenes Bence zseniális videóját

2022. december 09.
Imádjuk Csobot Adél és Istenes Bence vicces táncát, amivel a felszabadult estéjüket ünneplik!

Akinek van gyereke (vagy akár több is), jól tudja, mekkora adomány egy szabad este. Nincs ezzel másképpen Csobot Adél és Istenes Bence sem, akik szó szerint győzelmi tánccal ünnepelték, hogy sikerült lepasszolniuk két fiúkat a nagyszülőknek.

istenes-bence-csobot-adel

A zseniálisan vicces videót Istenes Bence osztotta meg Instagram-oldalán: „Amikor spontán átmennek a nagyihoz aludni a gyerekek és felszabadul az estétek 😄😄😄😄😄 Ugye átérzitek?!”

Mutatjuk is a cuki felvételt, amin a szülőpáros eljárja a felszabadult táncot:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istenes Bence (@benistenes)

A rajongók imádják a videót, ami nem is csoda, hiszen tényleg minden szülővel rezonál, ráadásul azonnal jókedvünk lesz az önfeledt, felszabadult koreográfiától. Lehet, hogy sokaknak talán túlzásnak tűnik az eksztatikus öröm, de akinek gyereke van, tudja, hogy minden őrült mozdulat teljesen indokolt! A videóból egyébként az is kiderül, hogy nemcsak a Dancing With The Stars hazai kiadását megnyerő Csobot Adél van megáldva tánctehetséggel, Istenes Bencének is vannak jó mozdulatai.

A kommentelők között sok szülő megerősítette, hogy ismeri az érzést, köztük Rácz Jenő is, aki nem olyan rég lett édesapa.

Fotó: Marie Claire-archívum

Olvass tovább!