Jeremy Renner túl van az életmentő műtéteken

2023. január 03.
Jeremy Renner balesetéről és állapotáról újabb infórmációk érkeztek.

Jeremy Renner december 31-én balesetet szenvedett, és bár kedzetben arról szóltak a hírek, hogy nem nagy a baj és családja körében gyógyul, mára már kiderült, hogy sokkal komolyabb volt a tragédia. Az 51 éves színész súlyos sérüléseket szenvedett, amikor egy hóeke véletlenül elgázolta. A Bosszúállók sztárjának képviselője megerősítette a People magazinnak, hogy Renner „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett”.

Jeremy Renner balesetet szenvedett

Jeremy Renner balesetet szenvedett

„Jeremy Renner mellkasi és ortopédiai sérüléseket szenvedett, de január 2-án megoperálták. A műtéteket követően az intenzív osztályon ápolják, állapota kritikus, de stabil” – nyilatkozta Renner szóvivője, aki azt is hozzátette, hogy a színész és családja hálás a sok segítségért a nővéreknek, az orvosoknak, a mentésben részt vevő tűzoltóknak és a seriffhivatal munkatársainak, ahogy a sok együttérző üzenet miatt a rajongóknak is.

Rennert a nevadai Reno közelében lévő otthonából mentőhelikopterrel szállították kórházba a balesetet követően. Az Oscar-díjra jelölt színész egyik szomszédja később azt nyilatkozta, hogy az eke véletlenül szalad át Renner egyik lábán, és óriási mennyiségű vért vesztett. Közben az is kiderült, hogy egy másik szomszédja szerencsére orvos, és neki sikerült érszorítót helyeznie a sztár lábára, amíg a mentők megérkeztek.

Renner korábban videókat és fotókat tett közzé magáról, amint az ekét használja.

„Nagyon tisztelem a földanyát és az anyatermészetet… Arra számítok, hogy elveszítem a harcot, de mindig a legjobbat fogom adni” – írta az egyik videóhoz, amelyen az ekével éppen egy ösvényt tisztít meg még december közepén.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!