Ő lett 2022 legszexibb férfija

2022. november 08.
Tegnap este Stephen Colbert műsorában jelentették be, hogy ki nyerte el a People magazin „az év legszexibb férfijának” járó díját.

A Bosszúállók-filmek Amerika kapitánya, a Snowpiercer és a Tőrbe ejtve című filmek sztárja, Chris Evans lett 2022 legszexibb férfija (Sexiest Man Alive). A színész Stephen Colbert műsorában kapta meg a People elismerését november 7-én, a tavalyi győztes Paul Ruddot követte.

chris-evans-people-ev-legszexibb-ferfija

Colbert vicces videóban jelentette be a nagy hírt: itt bejátszottak egy felvételt is, amiben Dwayne Johnson (a cím korábbi győztese) gratulál Chris Evansnek. A videóban Evans a létező legszexibb dolgot is megteszi, szuggesztív tekintettel szavazásra biztatja az amerikai nézőket. A videót alább lehet megnézni:

Chris Evans egyébként nemcsak az egyik legszexibb, de egészen biztosan az egyik legkedvesebb hollywoodi sztár is – Evans híres jó természetéről és kedvességéről, mindig felszólal a jó ügyek mellett és jótékonykodni is rendszeresen szokott. Beszédes, hogy a színész az elismerést is az alábbi szavakkal üdvözölte: „Anyukám nagyon boldog lesz majd!”

chris-evans-people-ev-legszexibb-ferfija

chris-evans-people-ev-legszexibb-ferfija

chris-evans-people-ev-legszexibb-ferfija

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!