4 alkalom, amikor az angol királyi család tagjai földi halandók előtt sírtak

2023. január 11.
Bár elvileg nem lenne szabad nyilvánosan itatniuk az egereket, olykor a királyi családok tagjainál is eltörik a mécses. Mutatjuk, kik nem tudtak megálljt parancsolni az érzéseiknek és ezzel együtt a könnyeiknek sem!

Az, hogy valaki a könnyeit törölgeti egy számára fontos ember temetésén, teljesen érthető. Az angol királyi család tagjai azonban nemcsak a fájó búcsúzáskor sírtak mások előtt, hanem örömükben és meghatódottságukban is. Kíváncsi vagy, kik azok, akiket lencsevégre is kaptak, miközben az egereket itatták?

Diana hercegnő temetése

II. Erzsébet királynő

A szeptember 8-án elhunyt királynőt élete során sokszor megvádolták azzal, hogy túl szigorú és érzelemmentes, pedig többször is volt rá példa, hogy nyilvánosan elérzékenyült. 2019. november 10-én például nem fogta vissza a könnyeit: amikor részt vett a háborúkban elesettek tiszteletére rendezett megemlékezésen, megsiratta azt a hadihajót is, ami 4 évtizeden át szolgálta a brit hadierőt, mielőtt „nyugdíjazták”.

II. Erzsébet királynő sír

Harry herceg

Kisfiúként veszítette el az édesanyját, Diana hercegnőt 1997-ben, így nem csoda, hogy zokogva kísérte őt utolsó útjára a könnyező Vilmos herceggel és édesapjukkal, Károly herceggel. Felnőtt fejjel, meglett férfiként sem parancsolt megálljt a könnyeinek, amikor a WellChild díjátadó ünnepségén felidézte azt a semmihez sem fogható időszakot, amikor csak ő és felesége, Meghan tudtak arról, hogy Archie úton van és hamarosan szülők lesznek.

Katalin hercegné

Vilmos herceg felesége igazán érzelmes, főleg mióta háromszoros édesanya lett. Az egyik legemlékezetesebb alkalom, amikor nála is eltörött a mécses, amikor részt vett az East Anglia Children’s Hospice nevű gyermekhospice-ház jótékonysági rendezvényén: egy olyan apuka mondott beszédet a rendezvényen, aki pár hónappal korábban veszítette el a kislányát súlyos szívbetegsége miatt. Katalin, aki királykék ruhában jelent meg az ünnepségen, elsírta magát az édesapát hallgatva.

Katalin hercegné kék ruhában

Kamilla hercegné

Ha májusban királlyá koronázzák Károly herceget, Kamillából királyné lesz még akkor is, ha Vilmos és Harry herceg nem zárták őt a szívükbe. Ezután valószínűleg még inkább reflektorfénybe kerül, de eddig is sok meghívást kapott, s az érdeklődés sem volt csekély iránta. A londoni Safelives Centre-ben, ahol bántalmazott gyerekeket, nőket és férfiakat segítenek, ő is jelen volt, amikor egy áldozat kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül. Az asszonyt hallgatva Kamilla zokogásban tört ki, és az sem tartotta vissza, hogy több fotós is megörökítette, miközben sírt.

Kamilla hercegné sír

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?