Kitört a háború: Piqué egy gúnyos poszttal szólt vissza Shakirának

2023. január 13.
Shakira és Gerard Piqué 11 együtt töltött év után 2022-ben szakítottak.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Shakira nem fogta vissza magát a legújabb dalában, aminek szövege látszólag az exének, Gerard Piquének (illetve a focista új barátnőjének) íródott.

Shakira

Az 45 éves kolumbiai énekesnő az argentin DJ Bizarrappel dolgozott együtt a Shakira Bzrp Music Sessions 53 című vadonatúj számon, amely szerdán jelent meg spanyol nyelven. A rajongók rögtön felfigyeltek a dal szövegére, ami véleményük szerint egyértelműen az exének és annak új barátnőjének szól.

„Megérek én két huszonkét évest is. Egy Ferrarit egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra cseréltél” – szól nyers fordításban a dalszöveg.

Bár a szám szerdán jelent meg, a dalszöveg már a megjelenés előtt kiszivárgott, amit látszólag Gerard Piqué sem hagyott szó nélkül – pontosabban emoji nélkül. A rajongók ugyanis meg vannak róla győződve, hogy a focista néhány nappal ezelőtti rejtélyes (vagy inkább gúnyos) Twitter-posztjával nem másnak, mint exének, Shakirának szólt vissza.

A furcsa posztot látván a rajongók ellepték a focista kommentszekcióját, hogy kifejezzék támogatásukat az énekesnő felé:

„Ez az ember megcsalta Shakirát, és még van képe ezt tweetelni”

„Ezzel ugye most magát jellemezte?”

„Haver, ha Shakirával szórakozol… nem akarunk hallani rólad semmit.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!