Shakirát teljesen összetörte volt férje hűtlensége

2023. január 07.
A rajongók vették észre, ahogy Gerard Pique állítólagos szeretője feltűnik a férfi mögött egy 2021-es Zoom-beszélgetésen, amit még Shakirával közös családi otthonukból bonyolított a sztárfocista...

A Shakirához közeli források szerint az énekesnőt teljesen összetörte, mikor megtudta, hogy volt férje, Gerard Pique közös családi otthonukban találkozgatott állítólagos szeretőjével, Clara Chia Martival. A dologra a rajongók jöttek rá, akik kiszúrták Martit egy 2021-es Zoom-beszélgetésen, amit Pique még Shakirával közös házukból bonyolított.

shakira-gerard-pique-megcsalas-valas-szereto

Shakira és Gerard Pique 2019-ben

A Zoom-interjú idején Shakira a gyerekeikkel utazott, akkor még abban a tudatban, hogy minden rendben van a házasságával. Az énekesnőhöz közeli megszólalók azt mondják, Shakira teljesen kiborult, amikor kiderült számára, hogy a viszony sokkal régebb óta tartott, mint ahogyan gondolta.

Pique és Shakira tavaly jelentették be a válásukat 11 év házasság után. A páros nyolc évet élt közösen Barcelonában, de a válás után Shakira és gyermekei állítólag visszaköltöztek Miamiba.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább!