Sarah Ferguson szerint ez okozta Lisa Marie Presley halálát

2023. január 22.
A yorki hercegné, Sarah Ferguson szerint barátnője, Lisa Marie Presley sosem tudta feldolgozni fia, Benjamin 2020-as öngyilkosságát.
Lisa Marie Presley utolsó videója sokat elárult az állapotáról

54 éves korában elhunyt Lisa Marie Presley, Elvis egyetlen gyermeke. A halálát valószínűleg szívleállás okozhatta.

Sarah Ferguson, aki jó barátságot ápolt Lisa Marie-val, azt nyilatkozta, hogy barátnője sosem tudta feldolgozni imádott fia, Benjamin Keough halálát. Elvis Presley unokája 2020-ban lett öngyilkos.

Lisa Marie Presley édesanyjával, Priscillával és három lányával

Lisa Marie Presley édesanyjával, Priscillával és három lányával

A yorki hercegné most azért utazott az Egyesült Királyságból Amerikába, hogy részt vegyen a vasárnap Gracelanden tartott Presley-emlékünnepségen és vigaszt nyújtson barátnője lányainak, Riley Keogh-nak (33), valamint a 14 éves ikreknek, Finleynek és Harpernek.

„Azt hiszem, gondoskodnunk kell arról, hogy Finley, Riley és Harper érezze, hogy mindenben támogatjuk őket” – nyilatkozta Ferguson, aki azt is eláulta, hogy Lisa Marie mindig is nagyon büszke volt a lányaira. 

Lisa Marie halálának bejelentése után Ferguson az Instagramon gyászolta néhai barátját.

Lisa Marie Presley halála előtt két nappal még részt vett a Golden Globe-gálán, és megnézte, ahogy Austin Butler átveszi a díjat Elvis szerepének megformáláért. A színésznőn már lehetett látni, hogy egészségügyi problémával küzd, többször is segítsére szorult.

Lisa Marie Presley a Golden Globe-gálán

Lisa Marie Presley a Golden Globe-gálán

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images