Lisa Marie Presley utolsó videója sokat elárult az állapotáról

2023. január 13.
Tragikus hirtelenséggel, mindössze 54 éves korában meghalt Lisa Marie Presley, Elvis és Priscilla Presley egyetlen gyermeke. Lisa Marie Presley két nappal ezelőtt még a Golden Globe-gálán tette tiszteletét, ám egy most napvilágot látott felvétel bizonyítja, hogy a híresség már akkor sem érezte jól magát.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Lisa Marie Presley 54 évesen hunyt el az elmúlt éjjel, miután szívleállással kórházba szállították. Édesanyja, Priscilla Presley jelentette be halálhírét.

Lisa Marie Presley utolsó videója sokat elárult az állapotáról

Lisa Marie Presley utolsó videója sokat elárult az állapotáról

Lisa Marie Presley két nappal ezelőtt még a Golden Globe-gálának volt a vendége, ám egy internetre felkerült videó azt bizonyítja, hogy a híresség már ott sem érezhette jól magát. A felvételen láthatjuk, ahogy az Extra Tv riportere feltesz Lisa Marie Presley-nek egy kérdést, aki mintha elvesztette volna az egyensúlyát a válasz közben, ezért belekarol a mellette álló jó barátjába, Jerry Schillingbe.

A videó Lisa Marie Presley halála után került fel a YouTube-ra, ami alatt több kommentelő is megjegyezte, hogy az énekesnő egészségi állapota valószínűleg már a gálán sem volt százszázalékos. A rajongók úgy gondolják, hogy Lisa Marie soha nem tudta feldolgozni egyetlen fia két évvel ezelőtti öngyilkosságát, és ez a csapás nyomhatta végleg rá a bélyegét az egészségi állapotára.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!