Victoria Beckhamnek kellett bevédenie fia főzős videóját

2023. január 06.
Brooklyn Beckham egy tradicionális brit sültet készített el, a követői azonban nem voltak megelégedve a végeredménnyel. Szerencsére Victoria Beckham gyorsan a védelmére kelt.

David és Victoria Beckham fia, a 23 éves Brooklyn Beckham nemrégiben egy Michelin-csillagos séf, Kevin Lee közreműködésével készített főzős videót: a felvételen egy hagyományos brit vasárnapi sültet gondolnak újra.

rossz-viszony-victoria-beckham-veszekedes-nicola-peltz

Az elkészült étel azonban nem nyerte el minden követője tetszését: Brooklyn Beckham 14,7 milliós követőbázisából többen is azzal támadták a fiút, hogy nyers maradt a hús, amit elkészítettek. Az egyik kommentelő egyenesen úgy fogalmazott, hogy „egy jó állatorvos még vissza tudná hozni az életbe”.

Victoria Beckham büszke és harcos édesanyaként persze rögtön fia segítségére sietett. Posh Spice saját oldalán is megosztotta a videó linkjét, és közölte, hogy ő is elkészíti majd a családnak a receptet. A nyers húsra panaszkodóknak pedig annyit üzent, hogy „ez rare, emberek, nem nyers”, vagyis a hús véresen, de megfelelő módon van elkészítve – belül lágy, míg kívül sült kéreg veszi körül.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább!