A szívtipró Pete Davidson kopaszra borotválta a fejét, és alig lehet ráismerni

2023. február 02.
A Saturday Night Live sztárja, Pete Davidson igencsak meglepte a rajongókat, amikor a napokban kopaszra borotvált fejjel jelent meg egy kosármeccsen.
A szívtipró Pete Davidson kopaszra borotválta a fejét

A Saturday Night Live egykori sztárja, a 29 éves Pete Davidson kedden debütált merész új külsejével, amikor megnézte a Los Angeles Lakers és New York Knicks mérkőzését. Pete a meccsre egy kifejezetten laza megjelenést választott, szürke melegítőruhát, fehér pólót és egy fekete napszemüveget viselt.

A szívtipró Pete Davidson kopaszra borotválta a fejét

A szívtipró Pete Davidson kopaszra borotválta a fejét

Nem tudni, miért döntött a komikus a stílusváltás mellett – nem kizárt, hogy ezzel a drasztikus új megjelenéssel a magánéletében történt változásokra reflektált. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Kim Kardashiannal való szakítása után a komikus Emily Ratajkoswkival kezdett randizni, a románcuk azonban igen rövid életűnek bizonyult. De nem kell aggódni, Pete-nek nem kellett sokáig egyedül búslakodnia, a szakítás után ugyanis szinte azonnal egy újabb kapcsolatba ugrott. Ezúttal egy kevésbé híres színésznő, Chase Sui Wonders mellett keresi a boldogságot.

Fotó: Getty Images