Borbély Alexandra megmutatta, milyen trükkel tud az ikrek mellett főzni

2023. február 08.
Két pici babával nem egyszerűek a mindennapok, Borbély Alexandra azonban a nehéz helyzetben is feltalálja magát.
Borbély Alexandra néhány éve vendégeskedett a Pura Poesia című irodalmi műsorunkban.

2022 októberében érkeztek még Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei, Franciska és Elza. A büszke szülők azóta rendszeresen osztanak meg cuki képeket a gyerekeikről, hogy némi bepillantást engedjenek a rajongóiknak abba, hogyan is telnek négyesben a mindennapjaik. 

Alexandra tegnap egy újabb édes fotót osztott meg Instagramon a követővel, és megmutatta, hogyan tud két kicsi baba mellett a konyhában tüsténkedni. 

„Főzés gyerekkel és barátnővel az ablakban és még egy gyerekkel” – írta a megosztott két kép mellé, amiket ha jobban megnézel, láthatod, hogy míg az egyik pici babát Alexandra hordozza, addig a testvére a színésznő barátnőjére van felkötve. Igazán praktikus megoldás, az biztos, hogy a barátnő segítsége nagyban megkönnyíti Alexandra dolgát.

Ahogy arról mi is írtunk, Borbély Alexandra nemrégiben az Instagramon tartott kérdezz-feleleket, ahol elárult néhány intim részletet az ikrek érkezéséről. „Szerencsés vagyok. Bár korábban jöttek a lányok, elfogadtam, hogy így kellett lennie, s örülök, hogy ők döntöttek, mikor jönnek” – írja Insta sztorijában, majd hozzátette: „Az pedig, hogy a kórházban kellett maradni még egy hónapig, valójában segített. A csecsemős nővérek megtanítottak mindenre, amitől otthon talán kétségbeestem volna.”

Fotó: Marie Claire Archív