Aggódnak a rajongók a Matthew Perryről készült legfrissebb fotók láttán

2023. február 10.
Matthew Perry kifejezetten ziláltnak és megviseltnek látszik azokon a fotókon, amiket szerdán készítettek róla Los Angeles-i otthona közelében.
Aggódnak a rajongók a Matthew Perryről készült legfrissebb fotók láttán

Az 53 éves Matthew Perry az elmúlt hónapokban nem igen hallatott magáról. Tavaly novemberben jelent meg memoárja, a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet címmel, amiben kíméletlen őszinteséggel tárta fel élete legsötétebb korszakát, az időszakot, amikor drog- és alkoholfüggőség miatt majdnem az életét vesztette. A könyvturnéja miatt Petty rengeteg interjút adott tavaly év végén, ám a promóciós időszak lezárta után eltűnt a szemek elől. Ezért is rémültek meg annyira a rajongók, mikor a napokban olyan friss képek jelentek meg a színészről, amelyek láthatóan nincsen a legjobb passzban. (A fotókat itt tudod megnézni.)

A rajongók abban reménykednek, hogy a színésznek egyszerűen csak egy rossz napját csípték el a lesifotósok, és a zilált külseje nem azt jelenti, hogy ismét problémái lennének az alkohollal vagy a drogokkal. A könyvében egyébként Perry azt is bevallotta, hogy az évek alatt összesen 15-ször járta meg a különböző rehabilitációs intézményeket, de csak mostanában érzi úgy, hogy végre képes lesz tartósan is egészséges maradni.

Fotó: Getty Images