Ezért szakított Matthew Perry annak idején Julia Robertsszel

2022. október 25.
A 90-es években alkottak egy párt.

November elején debütál Matthew Perry Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című memoárja, amelyben az 53 éves színész arról is lerántja a leplet, hogy lelki problémái miatt ért véget a mindössze két hónapig tartó románca Julia Robertsszel.

matthew-perry-julia-roberts

A Jóbarátok sztárja azt írja, hogy ő és a színésznő akkor kezdtek el randevúzni, amikor Roberts szerepelt a sikerszéria egyik epizódjában. A szerelmük azután bontakozott ki, hogy a színésznő kijelentette, hogy csak akkor szerepel a sorozatban, ha Matthew Perry karakteréhez kötődik majd. Ezt követően a Chandler Binget alakító színész több tucat rózsát és kedves üzeneteket küldött neki – köztük egy kvantumfizikáról szóló tanulmányt –, hogy megnyerje az Oscar-díjas színésznő szívét.

A dolgok azonban hamar rosszra fordultak. „Julia Robertsszel randevúzni túl sok volt számomra. Folyamatosan biztos voltam benne, hogy szakítani fog velem” – írta Perry, aki ezután azt is elárulta, hogy azért tett pontot a románc végére, mert úgy érezte, nem elég jó a színésznőnek.

„Nem voltam elég, soha nem lehettem elég, megtört voltam, meghajlott, szerethetetlen. Így ahelyett, hogy szembenéztem volna az elvesztésének elkerülhetetlen kínjával, szakítottam a gyönyörű és zseniális Julia Robertsszel” – vallotta be a színész.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!