A 7 legelvetemültebb lakberendezési tárgy, amit a Kardashienek valaha vettek

2022. szeptember 14.
A 40 ezer dolláros arany fürdőkádtól a luxusszállodák inspirálta úszómedencéig a Kardashian klán tagjai roppant extravagáns ízléssel rendezik be otthonaikat. Még a minimalistábbnak tűnő Kendall Jennernek is vannak egészen vad húzásai, amivel a luxust egy egészen más szintre emeli.
  • A Kardashian-Jenner család híres a megosztó ízléséről, legyen szó ruhákról vagy lakberendezésről.
  • Legutóbb Kendall Jenner fürdőszobájában láthattunk a közösségi oldalára feltett képen egy arany fürdőkádat.
  • De más extravagáns és érdekes momentumok is akadnak, ha jobban megnézzük Kardashianék dekorációs stílusát.

Megvan a saját ízlése a Kardashian-Jenner család minden egyes tagjának, ami megmutatkozik abban is, ahogy berendezik lakásaikat. Ezt remekül szemügyre vehetjük a valóságshow-jukban is. 15 éve indult a The Kardashians, és azóta rengeteget változtak mindannyian, egyre nagyobb és díszesebb villákba, birtokokra költöztek. 

Markánsan eltérő mindegyikük otthona, ám sokkoló, lenyűgöző vagy éppen egyszerűen csak extravagáns darabok mindegyik Kardashian nő házában megtalálhatók. Mutatjuk a hét legelvetemültebb lakberendezési tárgyat, amit valaha Kardashianék megvettek.

1. Kourtney Kardashian luxusszállóra hajazó medencéje

kardashian-jenner-lakberendezes

Bár kevésbé ismert, mint testvérei cégei, Kourtney Kardashiannek is van egy életmód márkája. A Poosh darabjaiban is megmutatkozik az alapító eklektikus ízlése. A Calabasasban található luxusbirtokán például van egy hatalmas medence, rögtön a komplett tűzrakó hely, a csodás kerti bútor és pihenőhely mellett. A Life & Style szerint Kourtney Kardashian birtoka 8,5 millió dollárt ér.

2. Kendall Jenner szobra az előszobában

Az Architectural Designnak is megmutatta Kendall Jenner Los Angeles-i otthonát, ahol rögtön a bejáratnál helyezte el James Turrell 750 ezer dollárt érő alkotását. A rózsaszín neonfényű műalkotás Turrell Glass (Üveg) nevű kollekciójának a központi darabja volt. A Pace Galleryben tartott kiállításon vízszintesen állították ki, de a galéria tulajdonosai megerősítették, hogy bármilyen helyzetben kifüggeszthető. 

3. Kim Kardashian futurisztikus otthona 

Még volt férjével, Kanye ‘Ye’ Westtel együtt rendezte be 60 millió dolláros Hidden Hills-i otthonát Kim Kardashian. A belga dizájnert, Axel Vervoordtot kérték fel a belső terek megtervezéséhez. A válás után Kardashian maradt a házban. „Az egyik dolog, ami Kanyéban és bennem közös volt, a természetes színpaletta előtérbe helyezése. Szeretem a letisztult dizájnt. A külvilágban minden olyan kaotikus” – nyilatkozta Kim Kardashian az Architectural Designnak, amikor a magazin 2020-ban bemutatta a házát.

4. Kendall Jenner arany fürdőkádja

kardashian-jenner-lakberendezes

A luxusfürdőszoba vitathatatlanul legszembetűnőbb darabja az arany fürdőkád. Nővérének, Kourtney-nak mondta el a modell, hogy hosszú fürdőket szokott venni a kádban, miközben infravörös fényterápiát alkalmaz. A fürdőszoba többi része is arany természetesen, ám az egész nem került annyiba, mint a 40 ezer dolláros kád.

5. Kylie gumióvszer faldekorációja

A 25 éves milliárdos első számú otthona szintén a kaliforniai Hidden Hillsen található, itt nevelgeti két gyerekét a rapper Travis Scott-tal. A Vogue Indiának adott interjújában mondta el a kozmetikummogul, hogy a lakásdekoráció a színes egyéniségének lenyomata. 

kardashian-jenner-lakberendezes

Nyoma sincs Kim vagy Kourtney minimalizmusának a húguk otthonában, akinek az otthoni bárját például óriási gumióvszer-csomagolások díszítik. Egy-egy ilyen műalkotás – melyet Beau Dunn készített, és a Size Does Matter (Számít a méret) a címe – ára ezer és nyolcezer dollár között mozog.

6. Kim Kardashian hűtőkamrája

kardashian-jenner-lakberendezes

Kim Kardashiannek nem is hűtőszekrénye, hanem egyenesen hűtőszobája van. A közösségi oldalakon is hatalmas port kavart, amikor a híresség bemutatta a hűtőjét, melyet még némelyik étterem is megirigyelne. „A gyerekek imádnak bemenni, és kihozni a saját rágcsálnivalójukat” – említette meg Kardashian. 

7. Khloe Kardashian jól rendszerezett spájza

kardashian-jenner-lakberendezes

A 17 millió dolláros Hidden Hillsen álló villájában olyan kamrát tudhat a magáénak Khloe Kardashian, ami a kényszeres rendszerezők álma. Még a legutolsó gabonapehely is szépen adagolóba töltve, felcímkézve áll a színek és formák szerint rendszerezett spájzban.

Forrás: Insider Fotó: Instagram

Olvass tovább!