David Beckham ezt az egy tanácsot adta fiának a házasságról

2023. február 26.
Brooklyn Peltz Beckham 2019 végén jött össze feleségével, Nicola Peltz Beckhammel. Brooklyn nyíltan beszél a lány iránti elkötelezettségéről, és láthatóan évek óta hallatlanul szerelmes. Legutóbb még tetoválást is csináltatott a szerelmük tiszteletére.
David Beckham adott egy fontos tanácsot fiának a házasságkötése előtt.

„Soha nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz” – mondta Brooklyn a Popsugarnek. – ” Minden nap egyre jobb lesz, amióta házas vagyok.” Azt tanácsolja mindenkinek, aki a szerelmet keresi, hogy: „keresd meg a legjobb barátot, szerezd meg, és vedd el feleségül!”

„Bánj vele úgy, mint egy királynővel”

A 23 évesen Brooklyn gondolatai a szerelemről talán a szülei kapcsolatán alapulhat. David Beckham már több mint két évtizede házastársa Victoria Beckhamnek. Mint az interjúból kiderült, Brooklynt a 2022. áprilisi esküvője előtt apja leültette, hogy megosszon vele néhány apai tanácsot a házas életről.

David Beckham állítólag a következőket mondta: „Nézd, megtaláltad azt a személyt, akivel együtt szeretnél lenni. Szeretjük őt, és mindannyian jól kijövünk egymással. Nagyon édes ember.” Apja házassági tippjei egyszerűek voltak: „Légy kedves. Bánj vele a legjobban. Bánj vele úgy, mint egy királynővel, és minden menni fog.”

Brooklyn a szívére vette apja bölcs szavait.  „Mindig igyekszem boldoggá tenni. Mindent megteszek, hogy boldoggá tegyem. Apám ezt a tanácsot adta.”

Fotó: Getty Images, Forrás: Popsugar