Nicola Peltz bizarr dolgot árult el férjéről, Brooklyn Beckhamről

2022. október 10.
Ezt aztán soha nem találtuk volna ki....

Nicola Peltz egy nagyon szokatlan megszállottságot osztott meg férjéről, Brooklyn Beckhamről.

A 27 éves színésznő – aki 2022 áprilisában férjhez ment Brooklynhoz a floridai Palm Beachen – elárulta, hogy a 23 éves Brooklyn imádja a ruhacímkéket, és hajlamos megérinteni őket.

Nicola a brit Vogue-nak adott rövid interjújában a kézitáskáiról beszélt, és megosztotta: „Íme egy szórakoztató tény Brooklynról. Szereti a címkéket a ruhákban… Ha látod, hogy az ingében babrál, az azért van, mert mindig játszik a címkével.”

nicola-peltz-beckham-bizarr

De a bizarr szokás nem zavarja a színésznőt, sőt, karácsonyi ajándékot is csinált a mániából: tavaly karácsonyra Nicola személyre szabott egy bőröndöt, tele ruházati címkékkel Brooklyn számára, amelyek mindegyikén egy szívhez szóló üzenet szerepelt. Nicola előhúzott a táskájából egy ilyen cetlit, ez állt rajta: „Dörzsöld meg, ha aggódsz valamin! De ne aggódj, mert mindig itt vagyok veled.”

Míg Brooklynnak címkefétise van, addig Nicola a jegyzetek és a tollak megszállottja, habár ez valljuk be, sokkal kevésbé bizarr dolog. Nicola azt is elmondta az interjúban, hogy annyira szeret kézzel jegyzeteket írni, hogy szinte mindig tart tollat ​​a táskájában, hogy feljegyezzen apróságokat kézírással is. „Mindig van a táskámban kiemelő és ceruza. Nagyon szeretek fizikai jegyzeteket írni, nem pedig számítógépet vagy mobiltelefont használni. Nem értek túl jól a technológiához”– mondta.

Fotó: Getty Images, Forrás: Marie Claire UK

Ezt már olvastad?