Ryan Reynolds szerint a negyedik gyerekük születése óta az otthonuk olyan, mint egy állatkert

2023. február 26.
Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeke, tehát már hattagú családként éli mindennapjait a színész házaspár. Ryan Reynolds szerint mindenki szuperül végzi a dolgát, de azért azt is elejtette a legutóbbi interjújában, hogy a negyedik baba érkezése óta a helyzet otthon olyan, mint egy állatkertben.
Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyereke

„Nézze, nem csinálnánk ezt négyszer, ha nem szeretnénk” – mondta Tyler Mathisen és Kelly Evans műsorvezetőknek a színész arra a kérdésre, hogy élvezik-e a szülői létet. „Mindenki remekül teljesít. Sőt, valójában mindenki fantasztikusan teljesít. Azt hiszem, ha eddig nem jöttünk volna rá, hogy mit jelent ennyi gyerekkel az élet, akkor nagyon nagy bajban lennénk” – mesélte.

Nem lehet könnyű négy kisgyerekkel

Reynolds azzal is viccelődött, hogy a házuk jelenleg úgy néz ki, mint egy „állatkert”, a legkisebb baba érkezése óta elszabadulhatott náluk a pokol. 

Amikor Lively felfedte negyedik terhességét, elmesélték, hogy a három lányuk nagyon izgatott, hogy bővül a család. „Imádják, készen állnak a tesó fogadására” – mondták tavaly novemberben. „Őrület lesz, de nagyon izgatottak vagyunk”– tette hozzá Reynolds.

Fotó: Getty Images, Forrás: Popsugar