Megdöbbentő váltás: Blake Lively barnára festette ikonikus szőke haját

2023. január 27.
Szőke bombázóból barna szépség lett Blake Lively, méghozzá nem is akármilyen apropóból. A cikkben mutatjuk a megdöbbentő átalakulást!
Blake Lively

Blake Livelyt ikonikus szőke hajával ismerte meg a világ, épp ezért mindenki eléggé megdöbbent, mikor a színésznő megmutatta Instagramon új, barna frizuráját. Blake Lively persze nem jókedvében, hanem egy film kedvéért vállalta be a nagy változást: Colleen Hoover 2016-os bestselleréből, a Velünk ér véget című könyvből készült filmadaptáció főszereplője lesz. A 35 éves színésznő Justin Baldoni oldalán szerepel majd a romantikus filmben. A sztori szerint Lily, a friss diplomás fiatal lány beleszeret egy Ryle nevű férfiba, azonban szerelmük kibontakozását megzavarja egy régi kapcsolat felbukkanása.

blake-lively-barna-haj

A filmet a Ryle-t alakító Baldoni rendezi, Blake Lively pedig executive producerként is jelen lesz. A filmet a Wayfarer Studios és a Sony Pictures fejlesztik, a premier időpontjáról egyelőre még nem lehet tudni.

A negyedik gyerekével várandós Blake Lively 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg az új frizurát. Bár a forgatás részleteiről még nincsenek információk, nagyon úgy tűnik, hogy a rutinos anyukának számító színésznő úgy tervezi, hamar visszatér majd a munkába szülése után.

Forrás: People Fotó: Getty Images