Aubrey Plaza kiborult kollégáira a SAG díjátadón

2023. február 28.
Úgy tűnik, Aubrey Plaza nem volt annyira humoránál a SAG díjátadón: meglehetősen flegmán fogadta kollégája megjegyzését, és A Fehér Lótusz másik sztárjára is látványosan forgatta szemeit.
Mi baja lehetett Aubrey Plazanak?

A fanyar, flegma és meglehetősen sötét humoráról híres Aubrey Plaza láthatólag egyáltalán nem volt olyan vicces kedvében a SAG-díjátadón, legalábbis erről tanúskodik az eseményen készült, azóta már virálissá vált felvétel. A videón látható, ahogyan a A Fehér Lótuszban Tanya férjét, Greget alakító Jon Gries odasúg valamit Aubrey Plazának, aki erre megigazítja ruháját és aggodalmas, kicsit flegma képpel bámészkodik tovább. Mivel elég kivágott darabról van szó, lehetséges, hogy Gries egy színpadi mellvillantást szeretett volna megelőzni – de talán nem vette olyan jó néven a színésznő a megjegyzést.

Az is látványos, hogy miközben a köszönőbeszéd közben minden kollégája lelkesen tapsol, Plaza csak rosszkedvűen néz körbe. De talán a legmegdöbbentőbb, hogy amikor egy kollégája, Michael Imperioli odahajol megölelni egy másik társukat, a színésznő idegesen mormog valamit és forgatja a fejét. A felvételen nagyon úgy tűnik, mintha a „Jesus, fuck” szavakat formázná szájával, de valamivel jóindulatúbb értelmezés lehet a visszafogottabb „Jesus Christ” szentségelés.

Bár a kínos eset után Aubrey Plaza láthatóan jól érezte magát az átadón, és A Fehér Lótusz stábjának tagjai szerint sem volt feszültség, ezt nagyon nehéz elhinni a fenti jelenet után. A netezők is egyértelműen úgy látják, hogy Plaza valamiért ideges volt a beszéd alatt, de ennek valódi okára egyelőre még nem derült fény.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images