Jennifer Coolidge reméli, hogy A Fehér Lótusz elhozza neki a szerelmet

2023. január 11.
Az egész világ Jennifer Coolidge-et imádja, ő azonban még mindig keresi az igazit: reményei szerint ebben épp legújabb sorozatszerepe segíthet majd neki.

Óriásit megy Jennifer Coolidge: a Stifler mamájaként híressé vált színésznő az elmúlt években egyre többet szerepel, de legnagyobb dobása egyértelműen A Fehér Lótusz című sorozat volt. Olyannyira, hogy felmerül a kérdés, vajon újonnan jött ismertsége meghozhatja-e neki a szerelmet?

Ezt a kérdést tette fel a PageSix újságírója is Jennifer Coolidge-nak, utalva rá, hogy annak idején az Amerikai Pite elég erős hatással volt a szerelmi életére. Jennifer Coolidge egy régebbi interjúban vallotta be, hogy közel 200 férfival feküdt le az Amerikai Pitének köszönhetően, és hogy Stifler mamájának szerepe által jutott hozzá a „legjobb farkakhoz”.

jennifer-coolidge-randizas-szerelem-feher-lotusz

A Fehér Lótusz Tanyája azonban – eddig még úgy tűnik – nem hozott neki hasonló sikereket. Amikor a PageSix megkérdezte tőle, hogy a népszerű sorozat felpörgette-e szerelmi életét, Jennifer Coolidge bizonytalanul felelt: „Hát… nem is tudom. Remélem, majd fogja.”

Mi biztosak vagyunk benne, hogy idővel meghozza majd a várt hatást, hiszen Jennifer Coolidge tényleg zseniálisan vicces és nagyon egyedi nő – kevés nála jobb partit tudunk Hollywoodban.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább!