Szexi fehérneműkampányban térnek vissza A Fehér Lótusz sztárjai

2023. január 24.
Úgy tűnik, Kim Kardashian is nagy rajongója A Fehér Lótusznak: Valentin-napi fehérneműit a sorozat olasz sztárjai, a Luciát és Miát megformáló színésznők népszerűsítik.
feher-lotusz-szexi-fehernemu-skims-simone-tabasco-beatrice-granno

Valószínűleg sokan egyetértenek benne, hogy A Fehér Lótusz második évadának legemlékezetesebb karakterei a helyi szexmunkások, Lucia és Mia voltak, akik a szálló gazdag vendégeinek klienseiként nyertek bebocsátást a luxus világába. A lányokat alakító Simona Tabasco (Lucia) és Beatrice Granno (Mia) most a karaktereikhez illő túlfűtött kampányban térnek vissza, hogy Kim Kardashian Valentin-napi fehérneműit népszerűsítsék.

A SKIMS Valentin-napi kollekciójában dögös csipkés darabok és kényelmes, kicsit játékosabb együttesek is helyet kaptak – és mondanunk sem kell, Simona és Beatrice mindegyiket tudja viselni. Kim Kardashian egyébként bevallottan nagy rajongója a sorozatnak: azt mondta, miután megnézte a sorozatot, egyszerűen „muszáj volt megszerezni magának a lányokat”.

A forró képeken láthatóan nagy az összhang Simone és Beatrice között, ami nem véletlen, ugyanis a színésznők a valóságban is évtizedes barátságot ápolnak. A SKIMS teljes 2023-as Valentin-napi kollekcióját ITT lehet böngészni.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images