Így reagált Tom Holland Zendaya dögös vörös szőnyeges szettjére

2023. február 28.
Bár Tom Holland még mindig közösségimédia-detoxát tölti, nem bírta megállni, hogy ne kommentelje barátnője, Zendaya elképesztő vörös szőnyeges szettjét.

Zendaya mindenkit elkápráztatott merészen különleges Versace ruhájával, amit a NAACP Image Awards vörös szőnyegén viselt – még szerelmét, Tom Hollandot is. Bár az új Pókember-filmek 26 éves sztárja még tavaly augusztusban jelentette be, hogy mentális egészsége érdekében közösségimédia-detoxot tart, most mégsem bírt magával, szerelmes kommentet hagyott Zendaya Instagram-oldalán.

Tom Holland egyszerűen három szívecskeszemű emojival reagált Zendaya pazar, mélyen dekoltált fekete estélyijére, amit izgalmas, élénkzöld inzertekkel dobtak fel. A csodás sziluettet kölcsönző ruhához a klasszikus Hollywoodot idéző elegáns frizurát és sminket választott az Eufória színésznője.

A követők persze azonnal kiszúrták a szerelmes üzenetet: már több mint 52 000 lájk van Tom Holland szűkszavú, de annál többet mondó kommentjén. Holland és Zendaya híresek róla, hogy hét lakat alatt tartják kapcsolatukat, ezért nem is csoda, ha minden ilyen romantikus megnyilvánulás megmelengeti a rajongók szívét!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images