Ezek voltak 2022-ben a legdögösebb ruhák a sztárokon

2022. december 29.
2022 a kísérletezés éve volt a divat világában – minden vörös szőnyeges eseményen találkozhattunk meghökkentő szettekkel a klasszikus, elegáns irányok mellett. Mutatjuk a kedvenc darabjainkat!

Zendaya

Zendaya ebben a gyönyörű vörös Valentino ruhában ünnepelte Emmy-díját, amit a legjobb női főszereplő a dráma sorozatok kategóriájában nyert.

Az Euphoria sztárja ebben a gyönyörű, vörös Valentino ruhában ünnepelte Emmy-díját, amit a legjobb női főszereplő a drámasorozatok kategóriájában nyert. A 26 éves Zendaya ezzel történelmet írt mint a legfiatalabb színésznő, akit valaha díjaztak ebben a kategóriában.

Kate Moss

Kate Moss az old-school megtestesítőjeként viselte ezt az elegáns Burberry darabot az idei Met Gálán, egy tökéletesen eltalált vörös rúzs kombinációjával.

Kate Moss az old-school megtestesítőjeként viselte ezt az elegáns Burberry darabot az idei Met-gálán, egy tökéletesen eltalált vörös rúzzsal.

Timothée Chalamet

Timothee Chalamet Louis Vuitton szerelésben érkezett az idei Oscar-díjátadóra, azonban ing helyett csak pár nyakláncot vett fel a flitteres blézere alá.

A Szólíts a neveden sztárja elég nagy port kavart az interneten ezzel a bevállalós szettel még az év elején. A színész Louis Vuitton szerelésben érkezett az idei Oscar-díjátadóra, azonban ing helyett csak pár nyakláncot vett fel a flitteres blézere alá.

Blake Lively

Blake Lively mindneki lélegzetét elállította Versace ruhájával az idei Met Gálán.

Blake Lively mindenki lélegzetét elállította Versace ruhájával az idei Met-gálán. A Szabadság-szobor által inspirált ruha egy gyönyörű átalakuláson ment keresztül, mikor a rézszínű anyagot kibontották, és ahogy a szobor is, „oxidálódva” türkizzé vált.

Lil Nas X

Lil Nas X ebben a drámai Harris Reed darabban sokkolta az embereket az MTV Video Music Awards eseményén.

Az ikonikus rapper és énekes ebben a drámai Harris Reed darabban sokkolta az embereket az MTV Video Music Awards eseményén. A szett fejdísze már-már az angyali fénykoszorúkra emlékeztet, színe és anyaga azonban mégis ad neki egy vadító, ördögi hatást.

Winnie Harlow

Winnie Harlow a British Fashion Awards eseményén vonult ebben a vad Iris Van Herpen szettben.

Winnie Harlow a British Fashion Awards eseményén vonult ebben a vad Iris Van Herpen szettben. A ruha izgalmas kialakítása gyönyörű harmóniát alkot a modell pigmenthiányos bőrének foltjaival.

Florence Pugh

Lily Pugh a Valentino ruháját vörös rúzzsal párosította a British Fashion Awards gáláján.

A színésznő lélegzetelállító vörös szettje külön cikket is érdemelt, így nem hagyhattuk ki ebből a listából sem. A Valentino ruháját vörös rúzzsal párosította a British Fashion Awards gáláján.

 

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!