Károly király inkább a pedofilbotrányba keveredett András herceget választja a fia helyett

2023. március 01.
Károly király állítólag úgy döntött, hogy kilakoltatja Harry herceget és Meghan Markle-t a Frogmore Cottage-ban található rezidenciájukból, hogy azt András hercegnek adja.
Károly király kilakoltatja Harryt és Meghant

Napokkal azután, hogy Harrynek megjelent a nagy botrányt kavaró Spare (Tartalék) című memoárja, a Buckingham-palota kilakoltatási felszólítást küldött Sussex hercegének és hercegnéjének. Károly ugyanis úgy döntött, hogy nem tartja fenn tovább számukra angliai otthonukat, a Frogmore Cottage-t, hanem átadja inkább az ingatlant öccsének, a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek

A Frogmore Cottage volt Harry és Meghan egyetlen megmaradt otthona az Egyesült Királyságban, amit még a néhai királynő ajándékozott a párnak 2018-ban az esküvőjük után. András állítólag nem rajong a költözés ötletéért, de még ha nem is lesz hajlandó áttelepíteni a székhelyét, Harryéktől akkor is el fogják venni az ingatlant.

Egy királyi bennfentes így nyilatkozott a The Sunnak a lépésről: „Ez minden bizonnyal Harry és Meghan Egyesült Királyságban töltött idejének végét jelenti. András ellenáll a Frogmore Cottage-ba való beköltözésnek, miután a múlt héten felajánlották neki. Harry és Meghan azonban semmivel sem tudják megakadályozni a kilakoltatást.”

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images