Kulcsár Edina megmutatta meseszép esküvői ruháját és reagált a támadásokra is

2023. március 02.
Kulcsár Edina nemcsak szerelmes fotót posztolt, de először reagált hosszasan az őt, és párját, G. w. M.-et ért támadásokra is.

„Egy olyan világba csöppentem, ami tele van gyűlölettel, rosszindulattal, hazugsággal, ráadásul a legaljasabb eszközökkel próbálják az embert besarazni. Egy ideje így élem az életem, és mindezt csendben, a lehető legméltóságteljesebben igyekszem még  így is tűrni. Sokszor nehéz nem reagálni velem/velünk kapcsolatos dolgokra, főleg nekem, akinek a maximumon ég az igazságérzete, de az elmúlt 1 év nagyon sok mindent tanított. A férjem szeretete és támogatása pedig az, ami nap mint nap körbeölel, mint egy pajzs, és ez hatlamas lelkierővel ruház fel” – kezdi bejegyzését Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M. teljes titokban házasodtak össze szombaton: erről osztott meg most egy fotót Kulcsár, amin csodaszép fehér csipkeruhában mutatja meg domborodó pocakját. Az egykori szépségkirálynő a posztban elsősorban a férje és a férfi exe, Nagy Melanie közti konfliktusra utalt, ami továbbra sem látszik csitulni.

„Vannak, akiknek fáj más boldogsága és emiatt számunkra elég egyértelmű tényeken alapszik, hogy az ilyen egyének míg a közönség előtt áldozati bárányok szerepében tetszelegnek, addig a háttérben magával az ördöggel paktáltak le” – írja sokatmondóan Kulcsár. „Sajnos az ilyen embereknek a sötétség az, ami nem engedi látni az igazi boldogságot, ott csak az képes minimális elégtételt adni, ha más boldogságába belerondíthatnak, amit bármi áron képesek elérni, de én még ennyi gonoszság után is képes vagyok hinni a jóban, és csak azt kívánom az ilyen embereknek, hogy gyógyuljanak meg! Nekik is jár a boldogság, csak rossz helyen keresik! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Mindig úgy éltem az életem, hogy soha, minimálisan sem akartam senkinek semmi rosszat, de még csak kívánni sem kívántam… és hiszem, hogy emiatt ajándékozott meg a sors azzal az a sok jóval, ami most körbevesz! Sosem éreztem még azt, hogy nem érdekel, mi történik a világban, vagy hogy ki mit mond rám ( legyen az hazugság is ), mert tudom, hogy Ő mellettem van, ráadásul a nehézségek csak még jobban összekovácsolnak!”

Kulcsár Edina meseszép esküvői ruháját az Instagram-oldalára kattintva lehet megnézni.

Fotó: Instagram // Marie Claire Archív