Jennifer Lopez korábban soha nem látott képeket osztott meg esküvőjéről

2023. január 03.
Jennifer Lopez megható évösszegző videót posztolt Instagram-oldalára, amiben Ben Affleckkel közös esküvőjükről is megosztott néhány új fotót.

Jennifer Lopez egyik legjobb éveként hivatkozik 2022-re, ami nem is csoda: rázós utazás után végre célba ért szerelme Ben Affleckkel, és tavaly össze is házasodhattak. Az 53 éves énekesnő júliusban házasodott össze a színésszel, második eljegyzésük után. A tavalyi évben két esküvőt is tartottak, az egyiket Las Vegasban, a másikat pedig Georgiában.

Jennifer Lopez

Január elsején posztolt videójában Jennifer Lopez összegezte a 2022-es évet, amihez egy megható képes-videós összeállítást készített. Ebben bőven akadnak romantikus pillanatok, és még korábban sosem látott esküvői képeket is megosztott.

A videóból kifejezetten úgy tűnik, mintha Jennifer Lopez 2022-es évének jelentős részét esküvői ruhában töltötte volna – a hangulatos felvételt alább lehet megnézni:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J. Lo és Ben Affleck először 2002 novemberében jegyezték el egymást, de 2004 januárjában szakítottak. Szerelmük beteljesedéseképpen tavaly éppen első eljegyzésük után 20 évvel kelhettek egybe!

Forrás: E!Online Fotó: Getty Images

Olvass tovább!